Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen védekezési módszert válasszak?
Óvszert ajánlom én is.
OFF:
Fogadok veled nettó kétmillió euróban, hogy nem kell 5 év és csontig hatolóan meg fogod bánni a dolgot. Nem oltalak, csak elmondtam a véleményemet (nem is vélemény volt ez, hanem inkább tény) Az a sokkal idősebb (SZERINTEM 30 körüli marha) meg csak játszik veled, ki fog használni és át fog verni. Csak gondold át, ez egy olyan helyzet amit nem lehet megismételni. De lelked rajta, jó szórakozást.
Nah ja... amíg nem töltöd be a 14et és úgy dug meg v.ki akk azt lesittelik!
De am. gumi! XDD
legolcsobb és praktikusabb az ovszer.
OFF, mert muszáj:én 15évesen összejöttem egy 25évessel, habár annnyinak nem nézett ki és 2hónapig voltunk együtt, aztán lefeküdtünk és miután sikerült neki ott hagyott, szoval ;) nemtudom hány éves de lehet veled is ez fog történni... söt te fiatalabb vagy és mégszarabbul viselnéd
Jah, vagy egy pohár víz...helyette:D:D
Nah jó, nem poénkodok. Óvszer mindenképpen. Meg ne nagyon híreszteld, hogy ki a srác és mit csináltok. Neki tényleg baja lehet belőle (ahogy már előttem is írták).
És ha akarja, hát akarja. Ne legyetek abban olyan biztosak, hogy meg fogja bánni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!