Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyon nagy hülyeséget csináltam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy hülyeséget csináltam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 napja kénytelen voltam bevenni egy 72 órás tabit, mert nem védekeztünk! Ma kicsit fáj a fejem és a hasam meg szédülök kicsit! Ugye nem a gyógyszer lehet az oka? Az ugye nem most jönne ki rajtam? És még egy kérdésem lenne, hogy tegnap lefeküdtem a barátommal, nekem ez volt a második szex és azóta fáj a hasam és kicsit vérzek! Mitől lehet ez? 14/L
2010. aug. 29. 18:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Van nevem igen...: Úgy látom minden kérdésnél tudod osztani a kérdezőt, de azért egy kis logika nálad sem játszik be....
2010. aug. 29. 19:34
 12/26 A kérdező kommentje:
Hát, olyan hirtelen történt az egész! Rózsaszirmok? A kocsijában csináltuk! Jah, tegnap már védekeztünk! Csak
2010. aug. 29. 19:34
 13/26 A kérdező kommentje:
Csak be vagyok szarva hogy nagy bajjom lehet a gyógyszertől! XD
2010. aug. 29. 19:35
 14/26 A kérdező kommentje:
Ki tudja osztani az észt?
2010. aug. 29. 19:35
 15/26 anonim ***** válasza:
Csak gratulálni tudok.
2010. aug. 29. 19:44
 16/26 anonim válasza:
68%
sajnos vemhes vagy
2010. aug. 29. 20:00
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves a párod,hogy már van jogsija?

Hirtelen,egy kocsiban,az elsőt,14 évesen? Csak nekem szomorú ez?

2010. aug. 29. 20:02
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Hat ne haragudj de ez szornyu....14 eves lany..mar 2x fekudt le a baratjaval..es meg 72 oras tablettat is szed..megall az eszem...Anyud tudja???Vagyis gondolom..mert vele kellett elmenjel a nogyogyaszhoz hogy felirjon neked tablettat...Urristen..Lehetseges hogy a tabletta miatt van..mert ez nem gyerekeknek valo...Remelem csak annyi a baj...nehogy ne lett volna a tablettanak hatasa...de azert ez ahogy mondjak gaz...14 evesen mar 2x volt nemi aktusa..es meg tablettat is szed...leakalappal...14/l
2010. aug. 29. 20:11
 19/26 anonim ***** válasza:
49%

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:34

majdnem mindenki ottvan mindenütt, csak nem iratják ki a nevüket.. de a logika nálam nem játszik ugye? ...

2010. aug. 29. 20:12
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hú hallod ez tényleg nagyon korai! A rosszullétet valószínűleg az esemény utáni tabletta okozta, a vérzés lehet a szextől is és a tablettától is, azonban én orvoshoz mennék a helyedben és máskor legyen több eszed. 14 éves vagy nem 18, láthatóan éretlen vagy még erre. Nem leszel égő attól, ha nem csinálsz ilyeneket és ez most nem bántás, hanem jótanács és a párodra is vonatkozik. Neki is lehetett volna annyi esze, hogy nem szexel védekezés nélkül, aminek esemény utáni tabletta lett a következménye ami ilyen mellékhatásokkal járt.
2010. aug. 29. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!