Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen fogamzásgátlást használtok ha éppen nincs pasitól de azért adódik vagy adódhat kaland, szexbarát etc? Nem az eszetlen egyéjszakás kalandozásra gondolok alapvetően.
Mert nem vagyok hajlandó fogamzásgátlót szedni, fogamzásgátló injekciót beadatni, stb, stb. Annyira súlyosak a mellékhatások, hogy inkább élek szex nélkül, mint a mellékhatásokkal.
A naptár-módszer teljesen biztosan nem működne nálam (teljes mértékben rendszertelen menstruáció).
A "kihúzom időben" meg olyan dühöt okoz nálam, hogy ha valaki ezt képes kifejteni a száján, szó nélkül felöltözök, hazamegyek és letiltom.
Szóval marad a gumi. Én teljesen megértem ha valakinek ez nem fér bele, akkor nem lesz szex. Nézünk egy filmet, vagy csomagolok neki egy szendvicset hazafelé és többet nem kell egymással szexelnünk.
És mielőtt valaki megkérdezné, én veszem a gumit a boltban, és viszek is magammal minimum kettőt, ha olyan randiról van szó, mert a pasik többsége "pont elfelejtett venni".
#6 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!