Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » El tudom titkolni h fogamzásgá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudom titkolni h fogamzásgátlót szedek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 16:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
jah, jól dugd el a gyógyszert, és ne szólj róla senkinek XD
2010. aug. 23. 16:14
 2/25 A kérdező kommentje:
mármint a szüleim elől....ők nem szeretnék sztem h szexeljek én meg akarok de felelősségteljesen és gondolok a jövőmre.barátommal ezt láttuk jónak h tabit szedek.
2010. aug. 23. 16:14
 3/25 Timi: ) ***** válasza:

Hát el,de inkább használjatok óvszert és akkor nem kell titkolózni,azt úgysem tudja meg.

Ha óvszert használtok,elkerülöd vele azt a szituációt,hogy mész iratni gyógyszert,anyukád pedig majd megkérdezi hová mész édes lányom?

2010. aug. 23. 16:17
 4/25 anonim ***** válasza:
54%

1. Minden szülő a legjobbat akarja a gyerekenék, és biztos vagyok benne, hogy megérte anyukád, sőt el is kísérne nőgyógyászhoz, és nem kellene titkolóznotok.

2. A pasid egy önző disznó, csak azért ajánlotta ezt a módszert, mert ez így neki kényelmesebb... nem kell költenie gumira, meg nem kell vele "szenvednie"

2010. aug. 23. 16:18
 5/25 Captain Frájer ***** válasza:
43%

Inkább ő húzzon gumit. A tabletták nem védenek az esetleges nemi betegségektől. A szüleid elől meg dugd el...

De én a hlyedben nem törődnék bele, h te szedd a tablettát. A gumi egyszerűbb és nagyon nem katyvaszol bele a szervezetedbe és valamivel biztosabb védelem, mint a tabletta.

Neked is csak azt tudom írni, h az emberi szervezet minden nap más ütemben működik, a legkissebb behatás is felboríthatja a tested működését(gondolj itt pl, h egyik percről a másikra lehet napszúrást kapni, vagy ételmérgezést kapni). Ellenben egy gyógyszerben mindig csak X adag hatóanyag van. Ha esetleg valami miatt a szervezetedben úgy bizonyul, h nem elég neki az X adag hatóanyag, akkor eshet a védelem szintje és ugyebár gyereket még nem akartok. A srácnak semmit nem kavar bele a szervezetébe ha felhúzza a darab gumit. Én is inkább gumis vagyok, nekem semmibe sem kerül felhúzni és nem kavarja fel a homronjaim sem.

18/F

2010. aug. 23. 16:19
 6/25 anonim ***** válasza:
Úgy szedd h nehezebben esel teherbe majd később.
2010. aug. 23. 16:25
 7/25 A kérdező kommentje:

az a baj h a gumi az macerás és mindig parázok tölle h mivan ha lecsúszott, kifolyt meg ilyenek. és persze benne van a pakliban h a barátom nem szereti a gumit.meg felajánlotta h fizeti.

jah és már lefeküdtünk egymással és húzott gumit tehát nem mondta azt h ő nemhúz gumit ebből meg ebből a kamukifogásból.

és am is talán csökkentené a mensis fájdalmaimat.

szüleim meg régimódiak nagyon.

énis jobban szeretném a tabit a gumitól mindig parázok...:(

2010. aug. 23. 16:28
 8/25 anonim ***** válasza:
42%
16:25-öshöz még hozzáfűzném, hogy nem csak hogy nehezebben esik teherbe, de a mai tabikba olyan anyagok is lehetnek (olvastam), hogy esetlegesen a gyerek szellemileg sérült lehet
2010. aug. 23. 16:29
 9/25 Fülünyúl ***** válasza:

Miért titkolnád el? Inkább mondd meg és még tanácsokat is kérhetsz anyukádtól. A szülőd biztos jobban örül, hogy felelősségteljes lányt nevelt fel, aki gondol a szexuális biztonságára stb. és fogamzásgátlót használ, mintha felelőtlenül kefélne bele a nagyvilágba. Gondolom már golyóérett vagy és kiadós dugásokról ábrándozol, így hát a fogamzásgátló nem rossz dolog amit titkolnod kéne. A szüleid előtt meg ne hidd hogy bármit is eltitkolhatsz, legfeljebb a kitudódását odázhatod el kicsit. Inkább ez mintsem nem várt probléma üssön be az életedbe.

Ettől függetlenül azért válogasd meg a partnereidet, mert a nem kívánt terhességen kívül csodálatos fertőzéseket is össze lehet szedni. Több partner, nagyobb sansz.

2010. aug. 23. 16:31
 10/25 rozika10 ***** válasza:
52%
annyi a buta ember most komoyan a mai tabletták már nagyon kevés hormont tartalmaznak, és szerintem ha egy nő biztos akar lenni abba hogy nem lezs terhes akko a legegyszerübb módszer,eldughatod a gyszert szerintem ha a táskádba hordod ott csak nem kutatnak, és ha megtalálja legfeljebb az jön le neki hog felelősség teljes vagy,a nemi betegség kizárva ha komoly a kapcsolat a gumi szerintem csak alkalmi kapcsolatoknál szükséges!!!
2010. aug. 23. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!