Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy küzdhetem ezt le? (+kérdé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy küzdhetem ezt le? (+kérdések)

Figyelt kérdés

A barátom felvetette, hogy szeretkezhetnénk óvszer nélkül, ha szedek tablettát.

Lehet hülyeség, hogy így félek a tablettától..de én is szeretném óvszer nélkül..miben más az érzés anélkül? És valaki meg tud nyugtatni a fogamzásgátlót illetően..nem akarom hogy várjon..plusz én is ki szeretném próbálni, csak le akarom győzni ezt a félelmet. Igaz, hogy lehet nem lehetek terhes a tabik után, mert meddőséget okozhat? Honnan tudom hogy az a tabi, amit felírnak jó? Miért van az, hogy valaki tabi mellett esik teherbe, ha állítólag az a legmegbízhatóbb és “állítólag” helyesen is szedte? Remélem ezek tényleg csak kis százalékban fordulnak elő...illetve még egy kérdés!! Hogy lehet az, hogy egy barátomék évek óta a híres “időben kiveszem” módszert alkalmazzák és egyszer sem esett teherbe...számomra hihetetlen. Én már akkor paráztam, ha a párom nemiszervének a hegye a hüvelyembe ment 1-2 centit....-_-

2021. ápr. 25. 21:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehetsz terhes, ha abbahagyod a tabit, de valszeg időbe fog telni (habár nem mindenkinek). Nagyon sok mindent okozhat a tabi, rendesen vizsgáltasd ki magad, hogy ne legyenek kellemetlen mellékhatásai.

Sokan csak ráfogják, hogy rendesen szedték. De ugyanabban az időben kell kb (ébresztőóra-állítás javasolt), antibiotikum, hasmenés, hányás mellett kiegészítő fogamzásgátlás szükséges.

Azért is lehetnek terhesek annak ellenére, hogy helyesen szedték, mert nincs 100%-os védekezés. A gumi és tabi is csak megközelítik a 100-at.

Nos, lehet, hogy csak szerencsések, vagy valamelyiküknek nem is lehet gyereke.

Én a hormonháztartás felborulása miatt nem szedek tabit, barátom is ellene van, inkább gumizunk.

2021. ápr. 25. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A tabit csak akkor szed ha orvos szűrt trombózisra. Sajnos a 25 év alatti lányok többsége trómbózis miatt kerül sürgősségire, mert trehány volt az orvos.

Az egyebeket onnan fogod tudni, hogy érzed. pl ha hízol, nincs libidód stb akkor visszamész a nődokihoz, hogy ez van, ezzel nem tudsz együtt élni próbáljatok ki mást. És próbálgatsz. A doki sem fogja elsőre megmondani neked mi a jó, egyet fog ajánlani, ha bejön bejön, ha nem váltasz.

Van, igen kis százalékban amikor nem működik a tabi, de a gumi is ki tud szakadni. Hibaszázalék mindig lesz.

Van olyan, hogy valakinél működik évekig a megszakítás, de vannak párok, ahol meg évekig telibe nyomják zéró védekezés nélkül és nem jön a baba. Tehát közel sem biztos, hogy módszer hatékony, az is simán lehet, ha nem védekeznének sehogy sem akkor sem jönne össze könnyen a baba.

2021. ápr. 25. 21:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Nemtudom még mennyire aktuális ez a kérdés,viszont én semmi esetre nem ájánlom,főleg nem fiatalon(nem tudom hány éves vagy). Max akkor,ha már huzamosabb idő óta együtt vagytok,nemám csak pár hónap.

Hisz rengeteg mellékhatása lehet,teljes mértékben felborítsa a hormonháztartást. Rengeteg kilót fel szedhetsz,trombózist kaphatsz,belső szerveid károsodhatnak,stb...

Akár meddő is lehetsz. Ezt azért mondom,mivel a volt osztályfőnököm mesélte,hogy neki a tabitól mindenhol ilyen dudorok jöttek ki(egyetemista korában), és hát szegény hölgy,meddő is lett.

Semmi kép nem ajánlom,csak a fent említett esetben.

2021. júl. 28. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!