Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen terhesség megszakítási...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen terhesség megszakítási módszer van a műtétin avagy a magzat kikaparásán kívül?

Figyelt kérdés
Jelenleg 2. hetes terhességről van szó.
2010. aug. 21. 11:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

Az ipari mennyiségű kakukkfüvet én is tanultam, mint magzatelhajtó hatású fűszert (egyetem).

Illetve

"38. Carthamus tinctorius - pórsáfrány (Compositae), piros és sárga festékanyaga miatt élelmiszeripari cikk. Indiában hashajtó, külsőleg bedörzsölve reumára, bénulásra, rosszindulatú fekélyre alkalmazták, ugyanígy a görögök és rómaiak is. Orv.: magzatelhajtó, de nagy adagban halálos"

"A papain gyümölcsnek erős magzatelhajtó hatása van, indiai hagyomány szerint várandós asszonyok nem fogyaszthatják. „Vizsgálatok kimutatták, hogy a tisztítatlan papain valóban mérgező az embrió számára"

Aloe Vera: "A múltban ugyanis a növénynek ezt a részét természetes magzatelhajtó szerként alkalmazták. A kereskedelemben megtalálható termékeket - melyekbõl általában kivonták az aloint - azonban terhes nõk is fogyaszthatják. Ily módon ennek a csodálatos növénynek a gyógyhatásai a kismamák és a születendõ babák javára válhat. "

"Különös használatára utal az ebe gümeci (Malva silvestris) neve. A Nagykunságon bábabélesnek mondjuk (törökül is ezt jelenti) nyilvánvalóan magzatelhajtó hatása miatt."

2010. aug. 21. 14:16
 12/15 anonim ***** válasza:
57%
Értem én, de a kedves kérdező a válaszokra meg a miértekre nem szívesen szeretne már reagálni ahogy látjuk!!!
2010. aug. 21. 17:35
 13/15 anonim ***** válasza:

jah és nem szégyellem magam, nekem ez a véleményem, ahogy neked is megvan erről az egészről a saját véleményed!!!!

Ennyi....

2010. aug. 21. 17:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Magyarországon a művi abortuszt vaacummal végzik!

Más legális lehetőség nincs!

Esetleg gondolkodj el a nyílt örökbeadáson!

2010. aug. 22. 09:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Vákum vagy küret.

Egy dok. filmben láttam még egy módszert,de azt nem fogom leírni, mert a háztartásban megtalálható eszközökkel is meg lehet csinálni,nem mellesleg nem egy ember halt bele.

Ki kell inkább csengetni a ~30 e Ft-ot.

2010. aug. 23. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!