Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ma (aug.20-án) hol tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma (aug.20-án) hol tudok terhességi tesztet venni?

Figyelt kérdés
A barátommal az elmúlt 2 napot együtt töltöttük, közben 6-szor feküdtünk le, és volt amikor nem húztunk óvszert, mert nyavalygott, hogy ő még a durex legvékonyabb óvszerében sem érzi úgy a dolgokat, mintha nélküle csinálnánk, és megesett a szívem rajta, hagytam, hogy anélkül szeretkezzünk. Egyszer sem élvezett belém, de olvastam, hogy az előváladékban lehet sperma, és most teljesen megijedtem, szédülök és hányingerem van, kívánom az édességet, és nagyon éhes vagyok, pedig ettem rendesen, ahogyan máskor szoktam. Szeretnék mihamarabb egy tesztet csinálni, de ma van augusztus 20-a és fogalmam sincs, hogy mi van ilyenkor nyitva, ahol ilyesmit tudnék venni. Vagy ezek a tünetek lehetnek szimplán az ijedtségtől pszichikai (beképzelt) tünetek is? Rendesen rosszul vagyok a gondolattól is, hogy teherbe eshettem : /
2010. aug. 20. 04:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én inkább esemény utáni tablettáért rohannék. Ha nem telt el 72 óra... Akkor nem kell a terhesség miatt aggódnod.
2010. aug. 20. 09:42
 12/21 anonim válasza:
52%
ilyen hamar nem jelentkeznek a tünetek,majd kb a 2. hónaptól,bár ez egyéntől függ. ne aggódj szerintem,mert az pszihésen is hat,tehát bebeszéled magadnak. Én is ebben a cipőben járok. ideges vagyok,de kivárom a 10 napot.
2010. aug. 20. 11:20
 13/21 anonim ***** válasza:

A terhesség "tünetei" a HCG hormon termelése miatt jönnek elő,amit a beágyazódás után jelennek meg a szervezetben.Innentől beszélhetünk terhességről.A beágyazódáshoz 12-14 nap minimum kell a megtermékenyítéstől számítva.A megtermékenyítés pedig még lehet,hogy végbe sem ment benned,mert még nincs peteérésed és addig a barátod spermáim várakoznak. Kb. 2-3 napig.

Szóval a tesztet tök feleslegesen vennéd meg ma,mert SEMMIT nem fog mutatni.Ha korábban is adtatok esélyt terhességre,akkor persze az már más kérdés.A mostani együttlétetek eredményét két hét múlva tudod meg leghamarabb.A 72 órásért viszont nagyon gyorsan elrohannék!

Aggódni pedig elötte kell nem utána! Ha a 6 aktus alatt egyszer sem kaptál pánikrohamot,hogy vajon mi lesz,ha terhes leszel,akkor el kellene gondolkodnod,hogy tényleg érett vagy-e a szexre!

2010. aug. 20. 13:49
 14/21 anonim ***** válasza:
52%
Te egy idióta vagy!!!Felelőtlen tinik ezzel van tele Magyarország!Elb@ssza mindegyik az életét!(sajnos) 29/F
2010. aug. 20. 14:34
 15/21 A kérdező kommentje:

pár nappal ezelőtt egyszer csináltuk óvszer nélkül, szóval a mai nap folyamán veszek két tesztet, az egyiket megcsinálom rögtön, a másikat majd 5-10 nap múlva.

de csak akkor szédülök, ha felállok. hányingerem már nincs, viszont most meg óránként egyszer el kell mennem pisilni. alig tudtam aludni, egész nap paráztam. ráadásul kb. két hét múlva kell megjönnie, ami azt jelenti, hogy most vagyok a 14. nap környékén... : / én soha nem vártam még ennyire egy havit sem, mint most, de ha megjön és a tesztek is negatívak lesznek, akkora kő esik majd le a szívemről... OMG. de most félek, ez a két nap szabályosan idegbeteggé tett, remélem hogy tényleg csak beképzelem ezeket a tüneteket és a háttérben nem áll semmi, mert még nem egyáltalán szeretnék gyereket így pont az egyetem előtt... :/

2010. aug. 21. 03:00
 16/21 A kérdező kommentje:

basszus! :'(

pisiltem aztán az előbb lezuhanyoztam, majd visszajöttem ide a laptop elé, éreztem hogy kell megint pisilnem, kimentem wc-re, jött 4-5 csepp, ültem még percekig és próbáltam pisilni, de nem sikerült, utána felálltam és láttam hogy véres a pisim és most enyhén ki vagyok akadva, nagyon erős vizelési ingert érzek, de nem tudok pisilni, és már sírok, mert fogalmam sincs mi a franc van, ráadásul szombat és hajnali fél öt van, sehova nem tudok menni! :'( emberek, ez mitől van? megőrülök!

2010. aug. 21. 04:29
 17/21 A kérdező kommentje:

voltam orvosnál, aki beutalt kórházba, urológiára...

kiderült, hogy hólyaghurutom van, és csináltam ma egy tesztet, ami negatív lett. most 5 napig Zinnatot kell szednem és sok folyadékot innom.

jövő héten csináltatok egy vérképet, hogy megtudjam miért szédülök, és akkor kiderül, hogy igaza volt-e a tesztnek ma, vagy sem. :/

2010. aug. 21. 16:25
 18/21 anonim ***** válasza:
52%
A 72 órából már kicsúsztál. Ha nem akarsz gyereked védekezz, ha nem teszed, akkor pedig ne csodálkozz, ha terhes leszel. Az abortusz 30000 forint, ennyi pénzből már lehetne venni akkor tablettát vagy hüvelygyűrűt...
2010. aug. 22. 02:03
 19/21 anonim ***** válasza:
55%

Ja, egy abortusz árából egy csomó mindent lehet venni, tök jó.

Mellékesen, a saját gyereket se kapartatod ki magadból, az is tök klassz.

2010. aug. 22. 03:56
 20/21 anonim ***** válasza:
48%

Nekem is volt hólyaghurutom. Úgy éreztem, hogy az alhasam nyilal akkor, amikor nem is volt meg meg semmi.

Ne idegeskedj annyit, én is sokszor féltem, hogy lehet terhes vagyok, pedig minden alkalommal óvszerrel védekeztünk és nem szakadt ki. Talán még új volt nekem minden. Meg sokszor késett, amiről kiderült, hogy egy még kezdeti petefészekcisztám van, ami általában minden tininél előfordul és a legtöbbnél elmúlik.

Még ne csináld ilyen korán a tesztet (5-10 nap múlva). Majd a várt menszeszedkor, amikor meg kellene jönnie, csinálsz egyet. Mondjuk a vérvizsgálat sokkal biztosabb, hátha akkor kiderül minden és megnyugodhatsz.

Amúgy visszatérve, ha tudnád milyen tüneteket produkáltam, mikor tiszta ideg voltam, hogy lehet terhes vagyok (megjegyezném megint, hogy óvszerrel csináltuk, fogalmam sincs, hogy hogy jutott eszembe félni).

Szédültem, hányingerem volt, az agy sok mindenre képes.

Ha a pasid ilyen kis cserépedény, hogy kényes az óvszerre, akkor menjen Isten hírével. Lehet, hogy ott a tabletta, de akkor és ott nem volt, ezért az óvszert kellett volna választania és nem nyafogni és előre gondolkodni, hogy lehet ezzel téged tesz idegileg tönkre. Amúgy most ő hogy tűri? Remélem megjegyeztétek egy jó időre, hogy ezzel nem szabad játszani. Aki nagylány szexelni az védekezni is nagylány.

A másik pedig, hogy ha te nem szeretnéd bombázni magad a hormonokkal és ő ezt nem érti meg, akkor el kellene gondolkoznotok a kapcsolatotokon, mert azért egy pasinak semmibe kerül felhúzni egy kotont és nem úgy, mint egy nőnek, akinek lehetnek mellékhatásai és rajta a felelősség, hogy minden nap időben szedje be.

De szorítok neked, hogy ne legyen semmi baj veled! (azt azért meg kell hagyni, hogy kicsit felelőtlen voltál...)

17L

2010. aug. 22. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!