Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ma (aug.20-án) hol tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma (aug.20-án) hol tudok terhességi tesztet venni?

Figyelt kérdés
A barátommal az elmúlt 2 napot együtt töltöttük, közben 6-szor feküdtünk le, és volt amikor nem húztunk óvszert, mert nyavalygott, hogy ő még a durex legvékonyabb óvszerében sem érzi úgy a dolgokat, mintha nélküle csinálnánk, és megesett a szívem rajta, hagytam, hogy anélkül szeretkezzünk. Egyszer sem élvezett belém, de olvastam, hogy az előváladékban lehet sperma, és most teljesen megijedtem, szédülök és hányingerem van, kívánom az édességet, és nagyon éhes vagyok, pedig ettem rendesen, ahogyan máskor szoktam. Szeretnék mihamarabb egy tesztet csinálni, de ma van augusztus 20-a és fogalmam sincs, hogy mi van ilyenkor nyitva, ahol ilyesmit tudnék venni. Vagy ezek a tünetek lehetnek szimplán az ijedtségtől pszichikai (beképzelt) tünetek is? Rendesen rosszul vagyok a gondolattól is, hogy teherbe eshettem : /
2010. aug. 20. 04:05
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
normális hangvételű válaszokat várnék, ugyanis azzal mostmár nem segítesz, ha "megdorgálsz".
2010. aug. 20. 05:27
 2/21 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Ilyen rövid idő alatt még nem lehetsz rosszul és semmi más tünet se jelentkezhet. A teszt is kb 10 nap múlva mond biztosat. Azt hiszem van olyan ami 5 nap után is de ezt nem tudom biztosan.

2010. aug. 20. 05:34
 3/21 A kérdező kommentje:
eléggé pánikolós vagyok, szóval azért gondoltam arra is, hogy pszichés dolog is állhat a tünetek mögött, vagy nem tudom, ez kész agyrém. :/
2010. aug. 20. 05:54
 4/21 anonim ***** válasza:
67%
Nyugi :) az idegességtől akár még késhet is majd. Szóval várj 10 napot és csinálj egy tesztet! Drukkolok!
2010. aug. 20. 05:56
 5/21 anonim válasza:
67%
Ez egész biztos, hogy ilyen gyorsan nem jelentkeznek a terhesség tünetei... De ha nagyon akarsz, tudsz venni tesztet ügyeletes gyógyszertárban, de akár nagyobb benzinkutakon is.
2010. aug. 20. 06:06
 6/21 anonim ***** válasza:
83%
A teszt akkor mutatja meg hogy terhes vagy e ha már meg kellett volna jönnie a menstruációdnak. Vagy esetleg 1-2 nappal elötte. Én amikor kismama letem a lányommal akkor 1 napot késett akkor csináltam tesztet és még akkor is nagyon nagyon halvány csíkocska jelezte hogy babát várok. Szóval én biztos vagyok benne hogy így 2 nap után negatív lesz a teszt hiszen , csak a beágyadózáshoz kell 10-12 nap. Előbb nem mutatja ki a teszt ha terhes lennél.
2010. aug. 20. 06:21
 7/21 anonim ***** válasza:
77%
Ügyeletes gyógyszertár mindenhol van, keresd meg hozzád mi van a legközelebb. Amúgy ennyi idő alatt a teszt sem mondja meg mi a helyzet, mint ahogy te sem leszel rosszul, meg tömöd magad édességgel 2 napos terhesen. Ez biztos hogy pszichés.
2010. aug. 20. 06:28
 8/21 anonim válasza:
48%
[link] talán ez segít. Egyébként egy kórház nőgyógyászati osztályán biztosan segítenek.
2010. aug. 20. 07:55
 9/21 anonim ***** válasza:
47%
Terhes biztos nem lehetsz ilyen gyorsan...csak bekepzeles,es a tunetek is bekepzelesek csak. Probalj egy kicist nyugotabb lenni,menj el a gyogyszertarba vegyel egy tesztet,csinald meg,es bizz a joban. En is sok szerencset kivanok!
2010. aug. 20. 08:43
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon aggódsz menj be az ügyeletre és irass fel gyorsan egy esemény utánit, még az is jobb, mint egy lehetséges abortusz, de sok mindentől függ, hogy terhes lettél-e, pl a ciklusod hol tart most, mikor kellene megjönnie legközelebb? Mert általában a ciklus közepén plusz/mínusz 3 nap termékenyek a nők, és a hímivarsejtek 3 napig is eléldegélhetnek benned...A teszt még biztos nem mutatja ki ha pl tegnap teherbe estél, a tünetek meg kb 5-6 hetes terhességtől szoktak jelentkezni, úgyhogy vagy 5-6 hete már terhes vagy, vagy pedig pszichoszomatikus tüneteket produkálsz. ÉS VÉDEKEZZ LEGKÖZELEBB HA NEM AKARSZ GYEREKET!!
2010. aug. 20. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!