Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esély rá, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély rá, hogy terhes lettem?

Figyelt kérdés

A barátommal a mensim első napjától számolva a 10.napon szeretkeztem,de akkor már nem volt meg,3 menetet mentünk de nem egymás után rögtön.Megszakításos módszert alkalmaztuk.

És nem élveztem el

2010. aug. 16. 20:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Azért gondolod,hogy huszonéves,mert tud helyesen írni? :D

A "megtartjuk" alapján se merném kijelenteni,hogy már nagykorú.Sok tizenéves gondolja úgy,hogy nem gond a gyerek,olyan aranyosak,lesz hol laknia,hisz nekem is van,anyáéknál van még hely.A barátja pedig halálosan szerelmes és minden vágya,hogy tizenévesen apa legyen.Na persze. Ha tini,akkor elég gáz,hogy mer kockáztatni és így "védekezik".Ha felnőtt és nem gond neki a gyerek,akkor legyen tisztában a testével és tudja,hogy milyen napokon mi történik és hogy mitől is lesz pontosan a gyerek.Ebből a témából ugyanis nulla a tudása és ez ciki,főleg,ha már huszonéves.

2010. aug. 16. 21:27
 22/22 anonim ***** válasza:
73%

Hát tény, nem a legjobbkor tettétek, amit tettetek :(

Esemény utániból kicsúsztatok már?

az aktustól számított 14. nap csinálj tesztet, akkor már mutat pozitívat, ha terhes vagy.

DE: ha épp a "legjobbkor", peteéréskor lettetek volna együtt, és beléd élvez, akkor is 20% a teherbeesés esélye.

Ez persze nem azt jelenti, hogy hatékony a megszakítás, normálisan kell védekezni.

Mindenesetre kívánom, hogy ne legyen terhesség a vége.

2010. aug. 17. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!