Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esély rá, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély rá, hogy terhes lettem?

Figyelt kérdés

A barátommal a mensim első napjától számolva a 10.napon szeretkeztem,de akkor már nem volt meg,3 menetet mentünk de nem egymás után rögtön.Megszakításos módszert alkalmaztuk.

És nem élveztem el

2010. aug. 16. 20:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Sok.nem kell felelőtlennek lenni, ennyi.
2010. aug. 16. 20:12
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
Szia! Hát, kevesebb az esély, mintha el is ment volna, de sajnos így is megvan rá, és a helyzetet súlyosbítja, hogy 3-szor majdnem egymás után, tehát maradhatott életképes spermium az ivarutakban, amit az előváladék gyakorlatilag kimosott belőle és beléd juttatta. Ez nem termékeny napon történt valószínűleg, tehát ez csökkenti az esélyeket, az pedig lényegtelen elélveztél-e. Máskor óvatosabban, én nagyon drukkolok, hogy semmi baj se legyen és őszintén remélem, hogy nem is lesz gond :) Egyébként gond lenne a baba? Vagy már nem jelentene problémát?
2010. aug. 16. 20:13
 3/22 anonim ***** válasza:

na grat még csak el sem élveztél:D:D:D

anyám csak szánni tudlak

2010. aug. 16. 20:14
 4/22 A kérdező kommentje:
1-2óra eltéréssel szexeltünk,de megtartanánk szerintem ha mégis terhes lennék.Ha megváltozik a folyásom ( ami peteéréskor szokott lenni,mert nem volt az még amikor szexeltünk) az lehet előjel??
2010. aug. 16. 20:19
 5/22 anonim ***** válasza:
ja egy dolog h megszakításos, de 3 alatt 1x se élveztél el? igazi csődör lehet a pasid :D
2010. aug. 16. 20:20
 6/22 anonim ***** válasza:
83%
Szia! Megint én. Hát sokat olvastam erről a folyás dologról, nem lehet rá alapozni, akármi okozhatja, szóval nem jelent semmit. Két egyforma ciklus nincs, tehát nem kell megijedned, ja és peteéréskor a folyás semmit sem jelent, a babatervezők csak menstruáció előtt nézik a folyásukat :)
2010. aug. 16. 20:21
 7/22 A kérdező kommentje:
Nem csak tőle függ.
2010. aug. 16. 20:21
 8/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi a segítséged,felszavaztalak!
2010. aug. 16. 20:23
 9/22 anonim ***** válasza:
75%
Igazán nincs mit :) Ha van még kérdésed tedd fel nyugodtan és ha tudok válaszolok rá :)
2010. aug. 16. 20:24
 10/22 anonim ***** válasza:

Amúgy a spermiumok eléldegélnek egy darabig a női ivarutakban. Ha most van peteérésed, az elég ciki.

De reménykedj, hogy nem lesz "baj".

2010. aug. 16. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!