Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Titeket elküldtek vérvételre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket elküldtek vérvételre fogamzásgátló felírása előtt?

Figyelt kérdés
Nekem felírták, de nem. El merjem kezdeni így is?
2021. febr. 7. 18:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Engem igen, és vízelet vizsgálatra is. Ez azért kell, mert ha kiderül, hogy valami bajod van, akkor ne szedd. Egyébként vannak vény nélküli fogamzásgátlók is. Mondjuk én nem kockáztatnék.
2021. febr. 7. 18:26
 2/17 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok a fogamzásgátlási lehetőségekkel, nem véletlenül szeretnék fogamzásgátlót szedni.
2021. febr. 7. 18:33
 3/17 anonim ***** válasza:
Engem nem küldtek sehova, csak kiírta az orvos.
2021. febr. 7. 18:45
 4/17 anonim ***** válasza:

Nekem nem csináltak. Sok doki lesz@rja. Annyi volt, hogy így egy csomószor kellett váltani addig, amíg olyat nem szedek aminek számomra nincs mellékhatása.

Az egyiktől pl egyfolytában fájt a fejem.

2021. febr. 7. 18:45
 5/17 A kérdező kommentje:
Engem sem küldtek, félek a trombózistól kicsit, de ma el kellene kezdenem szedni.
2021. febr. 7. 18:51
 6/17 A kérdező kommentje:
Ti melyiket szeditek?
2021. febr. 7. 18:51
 7/17 anonim ***** válasza:
Yasminelle
2021. febr. 7. 18:52
 8/17 A kérdező kommentje:
7: Nekem Symiciát írtak, ami elvileg ugyanaz. Vannak mellékhatások nálad?
2021. febr. 7. 18:57
 9/17 anonim ***** válasza:
Milligestet szedtem, de már 3 éve nem szedek semmit.
2021. febr. 7. 19:03
 10/17 anonim ***** válasza:
Változó, van amelyik elküld, de nem mindegyik. Készítménytől és kórelőzménytől is függ (gondolom megkérdezte volt-e a családban trombózis, mennyire szabályozott most a ciklusod, a doki tudja milyen "erősségű", hatóanyagú tabit írt fel). A Symcia egyébként egy elég korszerű, III. gen., alacsony hormontartalmú készítmény. Azt szedd ha az orvos azt írta fel!
2021. febr. 7. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!