Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben indokoltnak találjátok a 72 órást, illetve izgulnátok?
Aktus közben épp pózváltást akartunk, amikor párom értesített, hogy elszakadt a gumi. :(
A tövénél engedte el, tehát azt vette észre, hogy lötyög a gumi. :( Mondta, hogy ne izguljak, hisz nem a tetején szakadt ki, illetve még messze volt az orgazmustól. De én nagyon félek. Indokolt ilyenkor a sürgősségi tabletta? Feleslegesen nem akarom bevenni. :( De nagyon félek. Nagyon esélyes így a teherbeesés? Jövő héten kell megjönnie a menstruációmnak.
Az oltásoktól és értelmetlenségektől légyszi kíméljetek!
Bea, 18/L
Hát ha felül szakadt ki, és még úgy mozgott párat benned, akkor azért szerintem előfordulhat, hogy bejutott egy kis anyag...tudod, elég 1 kis elő-ondó is...
Én lehet, hogy bevenném..nem lesz tőle bajod...az abortusz szörnyű, Én nem kockáztatnék...
Minden jót!
Az előváladéktól nem lehet teherbe esni. Az tény, hogy egy szem spermium termékenyíti meg a petesejtet, de a folyamathoz kell a többi milliónyi.
Hidd el, én sajna voltam egyszer spermaanalízisen, és elég szar volt az eredményem. Elég kevés volt közülük a normális (ez persze több százezer) és az sem elég, mondták. No para.
Köszönöm szépen nektek is, mindenkit felszavaztam! Ma megjött a menstruációm, mostmár remélem nincs baj.
Igazából az előváladék dolgon én is gondolkoztam... érdekes téma ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!