Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ebben az esetben indokoltnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben indokoltnak találjátok a 72 órást, illetve izgulnátok?

Figyelt kérdés

Aktus közben épp pózváltást akartunk, amikor párom értesített, hogy elszakadt a gumi. :(

A tövénél engedte el, tehát azt vette észre, hogy lötyög a gumi. :( Mondta, hogy ne izguljak, hisz nem a tetején szakadt ki, illetve még messze volt az orgazmustól. De én nagyon félek. Indokolt ilyenkor a sürgősségi tabletta? Feleslegesen nem akarom bevenni. :( De nagyon félek. Nagyon esélyes így a teherbeesés? Jövő héten kell megjönnie a menstruációmnak.

Az oltásoktól és értelmetlenségektől légyszi kíméljetek!

Bea, 18/L

2010. aug. 15. 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2010. aug. 15. 10:15
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát ha felül szakadt ki, és még úgy mozgott párat benned, akkor azért szerintem előfordulhat, hogy bejutott egy kis anyag...tudod, elég 1 kis elő-ondó is...

Én lehet, hogy bevenném..nem lesz tőle bajod...az abortusz szörnyű, Én nem kockáztatnék...

Minden jót!

2010. aug. 15. 10:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem indokolt. Ha utána nem folytattátok, akkor semmi gond nem lehet. Még ha a tetején szakadt volna ki, akkor már lenne egy kis esély, de így csak felesleges hormonbombát juttatnál a szervezetedbe, és felborulna a ciklusod. Ha nagyon kétségbe vagy esve, keress fel egy nőgyógyászt, szerintem ő is azt fogja mondani, amit én. Javaslom, hogy használjatok "extra safe", tehát spermicides gumit, ha eddig nem tettétek volna, mert az, ha jutna is előváladék a hüvelyedbe, tönkreteszi a spermiumokat.
2010. aug. 15. 10:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindhármótoknak!! Harmadik: Én is a felesleges hormonbombától tartok. Eddig nem volt gond soha, rendesen(levegőmentesen) teszi fel mindig párom és nem is durvulunk. Amikor észrevette, levette és utána már nem folytattunk semmit(félben maradt), nagyon megijedtem. :(
2010. aug. 15. 10:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Szinte teljesen felesleges.
2010. aug. 15. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet gond, de én még a 72 órán belül is minél hamarabb elmennék nődokihoz és kikérném a véleményét, ő mégis okosabb.
2010. aug. 15. 21:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Az előváladéktól nem lehet teherbe esni. Az tény, hogy egy szem spermium termékenyíti meg a petesejtet, de a folyamathoz kell a többi milliónyi.

Hidd el, én sajna voltam egyszer spermaanalízisen, és elég szar volt az eredményem. Elég kevés volt közülük a normális (ez persze több százezer) és az sem elég, mondták. No para.

2010. aug. 15. 22:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen nektek is, mindenkit felszavaztam! Ma megjött a menstruációm, mostmár remélem nincs baj.

Igazából az előváladék dolgon én is gondolkoztam... érdekes téma ez.

2010. aug. 16. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!