Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok /Nők Mit gondoltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok /Nők Mit gondoltok erről a fogamzásgátlóról?

Figyelt kérdés

Ma voltam nőgyógyászaton és a SYMICIA fogamzásgátlót írta fel az orvos.

Nyilván még sosem szedtem fogamzásgátlót, gumival védekezünk.

Elsősorban azok véleménye érdekelne, akik szedték már.

Tapasztaltatok valami különösebb mellékhatâst? Pl hízást?

Már utánaolvastam a gyógyszernek, de a személyes véleményetek érdekelne.

Köszi, ha segítesz, és el látsz pár jó tanáccsal. ☺️

20/L

2020. okt. 27. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Négy évig szedtem. Nem tapasztaltam különösebb mellékhatásokat. Nem híztam, nem voltak hangulatváltozásaim és a libidóm sem csökkent. A ciklusom azonnal beállította és a védettség is rendben volt (nyilván mert nem lettem terhes). Abbahagyása után úgy 3 hétig nem jött meg, az kicsit ijesztő volt , de aztán minden normalizálódott. Másik gyógyszerre váltottam külföldre költözés miatt, ezért hagytam abba. Az itteni orvosom azt mondta, a hatóanyaga alapján ezt problémás bőrű nőknek szokták felírni, hozzáteszem nekem nem voltak bőrproblémáim, csak gondolom a dokinak jobban megérte ezt felírni.

Szóval, nálam nem okozott semmi gondot. De ez nagyon emberfüggő, mert pl a testvérem abba is hagyta pár hét után, neki erős hasi görcsöket okozott.

2020. okt. 27. 21:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Milyen problémás bőrű nőknek? Miért pont nekik?
2020. okt. 28. 08:41
 3/3 anonim ***** válasza:
4 éve szedem ezt a gyógyszert. Hízékonyabb fajta vagyok, a doki direkt ezért írta fel mert kevésbé okoz ilyen problémákat. Gondot nálam se okozott, a menzeszemet beállította, terhes nem lettem, se rosszullét, se libidó csökkenés.
2020. okt. 28. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!