Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek, melyik a legjobb fogamzásgátló módszer és miért?
Sziasztok!
Az én esetem: páromat nagyon korlátozza az óvszer, nem csupán a kielégülésben, volt hogy ki is irritálta az anyag (több félét is próbáltunk) azonban soha nem történt baleset, biztonságosan használt nekünk a módszer mindvégig.
Azonban fontolom, hogy meg kellene próbálni anélkül is, más módszerrel, hátha neki tényleg sokkal jobb lenne.. sok rosszat hallok azonban a tablettáról. Hormonmentes készítményekkel szintén riogatják az embert.. Egyik ismerősöm édesanyja nőgyógyász és ő a hüvelygyűrű használatát tartja a legjobb módnak.
Ti mit gondoltok? Vélemények?(:
Én a tablettát pártolom, előtte mindig gumival csináltuk de mióta szedem sokkal jobban érzem magam. Nem csak hogy nem idegeskedem de napra pontosan tudom mikor jön mikor megy. A fájdalom és a vérzés a felére csökkent, mondjuk az is igaz hogy azon szerencsések közé tartozom akiknél minden a papir szerint ment. Gyors egyszerű, és jó vele a szex.
De elsőre nem biztos hogy ez a jó megoldás egy gyűrű lehet jó megoldás lenne kezdésnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!