Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Nagyon aggódom.
a barátommal pettingeltünk. és hát kézzel izgattam és leállított, mielőtt "mnident összespriccelt" volna. és utána megujjazott. másnap fehér foltot vettem észre a pólómon. de szerintem ő nem nyúlt magához. és nagyon megijjedtem. a menstruációm késik, a mellem feszül...
csak komoly válaszokat szeretnék. előre is köszönöm. nagyon aggódok://
15/L
téged se az eszedért szeretnek...
8asikrek várhatóak, feltűnően kevés IQval.
az apró sértegetések ellenére, köszönöm a válaszokat. azt hiszem sikerült megnyugodnom..
nem volt tervbe véve a szex, volt nálunk gumi, de mivel nem történt aktus, nem igazán volt rá szükség. csak sok hülyeséget hall az ember, és amilyen tuskók léteznek, egyes komoly kérdésekre ezzel kapcsolatban idióta válaszokat adnak, így komoly tanulság épp hogy leszűrhető valahol...
azért köszönöm szépen.
Áhh, már értem miért néznek le a korom miatt...
Figyelj! Először talán fel kellene nőnöd! Nem azért, de ez elég durva! Komolyan, szoktak a mai fiatalok olvasni is? Utána kellene nézni a dolgoknak! Én ezektől mindig kiborulok! Hogy lehet valaki ennyire tudatlan? És azt hiszem jogos, ha bárki ezek után beszól neked! Nem tapasztalat kell, hanem utána kellene járni dolgoknak! Én még csak 13 éves vagyok, de kábé mindent tudok a szexről - és nem azért mert rögtön lefeküdtem az első sráccal! Egyáltalán nem tapasztalatból beszélek, egyszerűen csak szoktam olvasni! És még ezek után is éretlennek hiszem magam ehhez, pedig simán tudom, hogy mit hogy kellene! Nem túl sok dolgom volt fiúkkal, mert mint már említettem, szerintem ennyi idősen nem is ez kell foglalkoztasson - ezért nem szoktam "pasizni"! Tudom, hogy sokkal másabb vagyok, mint a "tinik", de én nem bánom, mert szerintem nem az a helyes, amit ma művelnek! Az ész nélküli bulizás, meg hogy "tetszenek" egymásnak és akkor "járjunk"... Jó, nevessetek ki, mert más vagyok, de én nevetek rajtatok, mert mind egyformák vagytok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!