Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit csináljak ha nem fizeti a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem fizeti a fogamzásgátlót és nem lesz szex?

Figyelt kérdés
Barátom nem fizeti a tabi felét gumit nem húz, és nem érdekli ha nem lesz szex, félek hogy szét fogunk menni és megcsal, mit tegyek?
2020. júl. 1. 23:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Megválnék tőle. Az, hogy nem ad bele, csak egy dolog, bár az sem jó. De ha nem aszex, elég nagy probléma hogy kicsit sem zavarja, ha nem lesz szex. Nem igazán kíván akkor?!

Én hagynám...

2020. júl. 1. 23:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan hagyd ott!!!
2020. júl. 1. 23:11
 3/10 The Dead and Dreaming ***** válasza:
100%
Én a helyedben elgondolkoznék, hogy akarok-e együtt lenni egy ilyen emberrel aki ennyire nem szeret.
2020. júl. 1. 23:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már most megcsal.
2020. júl. 1. 23:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Tiszta szégyen, hogy ebből vitát kell csinálni.

Egyébként meg hagyd ott a rákba tényleg.

F

2020. júl. 2. 00:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz a pasi... hagyd a fenébe.
2020. júl. 2. 00:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudod kinek kène!!
2020. júl. 2. 01:33
 8/10 anonim válasza:
0%
Abba senki se gondol bele h mivan ha még kajára sincs pénze csórinak.. Lehet h éppen elég a pénz kajára stmb. Persze ezt a kedves kérdező nem fejtette ki bővebben. :)
2020. júl. 2. 03:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Már a múltkori kérdésedre is megírtam hogy aki ennyire lesz..ja a védekezést és hogy mi történik veled az semennyire nem szeret téged. Semmit nem vesztett vele.

Másrészt akinél reális veszély hogy emiatt megcsal azzal miért vagy együtt? Egy dugast többre becsül mint téged.

2020. júl. 2. 09:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem szépen hívd fel (az ilyen még azt sem érdemli, hogy szemtől szembe) és közöld vele, hogy ennyi volt, te értékesebb vagy holmi utcai k'váknál :)
2020. júl. 3. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!