Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátló kinyírta a libidómat! Mit tegyek? Voltatok már hasonló helyzetben?
3 fázisú tabit szedek (Samba), már 5. hónapja.
...és most kapaszkodjatok meg: már 2 hónapja nem szeretkeztünk a párommal... Emiatt pocsékul érzem magam és már elegem van... Mióta szedem a gyógyszert, azóta havonta kb. 2-szer volt valami (holott azelőtt ki kellett választanunk egy napot a héten, amikor "NO szex", csak pihi)... 2 hónappal ezelőtt is csak azért jött össze, mert elfelejtettem bevenni a bogyót és másnap annyira kívántam, hogy azt el sem tudom mondani...
Ráálltam a libidófokozó praktikákra (pl.:fahéj, Mg, B-vitamin), de nem segít... Nyilván másik tabi kell... Van még valaki rajtam kívül, aki hasonlóan járt? (és még csak 22 éves vagyok)Hogyan oldotta meg a dolgot? Üdv
Először premens tabit szedtem, gyógyteákat+vitaminos pezsgőtablettát ittam... nem használt... aztán jött a teljes nőgyógyászati kivizsgálás, persze nem találtak semmit, ami ezt a rendszertelenséget kiváltotta. Jövő hónapban elfogy az utolsó levél fogigátló, aztán a dokimnak megmondom, hogy találjon ki valamit :)
Egyrészről örülök, hogy nem csak én jártam így, másrészt viszont sajnálatos, hogy emiatt tönkre mennek kapcsolatok... Köszönöm a válaszokat, megnyugtató, hogy (talán) nem bennem van a hiba! Köszi,köszi,köszi!!!
Nekünk a gumi volt "libidócsökkentő" 4 hója tabizok, 1000x többet szeretkezünk.
Vannak olyan nők akik nem bírják a tabit. Ez van...
L/18
én Gesromixot szedek, és nekem bevált, nincs semmi csökkenés, gombás se vagyok pedig majdnem 2 éve szedem.
Nekem is rendszertelen volt, de azóta minden ok!
Van aki a tabit, de van aki a gumit nem bírja. kikell tapasztalni kinek mi a jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!