Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem hajlando felesben fizetni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hajlando felesben fizetni a fogamzasgatlot?

Figyelt kérdés
7200 ft a 3 havi adag, felesben kellene fizetnunk de addig azt mondta nincs penze en meg bevettem de kiderult hogy van neki csak erre sajnalja mert ugyvan vele ugyis lesz szex ha nem szedem vedekezes nelkul. Mostmar felesben szeretnem venni, de felek hogy szetmegyunk/megcsal ha nem szedem a tabit es nem lesz szex. (Gumit nem hajlando felhuzni)
2020. máj. 31. 19:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Repülne, mint a győzelmi zászló... Bár alapból el se jutnék addig, hogy gyógyszerrel mérgezzem a szervezetem.
2020. jún. 1. 17:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen pasit bottal se piszkâlnék meg, nem hogy szexeljek vele. Elég igénytelen vagy.

Nàlunk alap volt a kapcsolatunk alatt, hogy közös a védekezés költsége, hiszen közös érdek. Bàr konkrét eszközt màr nem hasznàlunk egy ideje. De azért így is évekig hasznàltam helyi fogamzàsgàtló gyógyszert, felesben vettük, magàtól szàllt be, szàmàra is egyértelmű volt ez.

Ha ezek utàn még lefekszel vele, esetleg mondd hogy akkor te nem védekezel húzzon gumit és fizesse ő mindet. Ja, hogy az nem pàlya? Akkor dugni se akarjon.

2020. jún. 3. 13:49
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Nálunk sem fizet a párom, nekem nincs vele semmi bajom, én szedem,nekem kell, nekem érdekem. Kaját meg ilyesmit szokott fizetni, engem nem zavar, hogy ebből nem veszi ki a részét.
2020. jún. 4. 13:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Nálunk is én veszem, habár az én barátom felajánlotta, hogy fizeti ő, akár felesben, akár az egészet (7200 Ft nekem is), de mondtam neki, hogy nem kell, vegye ő az óvszert, meg úgyis mindig hazahoz stb. a gázolaj sincs ingyen...

De az ilyennel én is azt csinálnám, hogy ha nincs pénz, nincs szex... Vannak határok...

2020. jún. 4. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!