Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Háziorvos nem hajlandó felírni fogamzásgátlót, miért?
Mért nem attól kérsz igazolást akinél januárban voltál?
Vagy fel is írhatná.
Bár aki ezt itt kérdezi meg annak minden nagyon bonyolult lehet.
A háziorvosnak papír kell róla, hogy te az adott fog. gátlót szeded, vagyis szakorvos, ebben az esetben nőgyógyász felírta.
Ez nagyon egyszerű dolog. Amikor az éves rákszűrésre mész, akkor a nőgyógyásszal íratod ki a fog. gátlót, aki ad róla papírt, hogy elvégezte a vizsgálatot, illetve kiírta neked a fog. gátlót. Ezt a papírt elviszed az új háziorvosodhoz és gond letudva.
Illetve ha ez neked most kell, akkor szépen elmész nőgyógyászhoz és kiíratod. Ehhez nem szoktak megvizsgálni. Én is szedtem régebben fog. gátlót. Bementem a nőgyógyászatra, ahol felírták, benne volt a számítógépben, közöltem, hogy fog. gátlót jöttem felíratni és még csak be sem kellett mennem, hanem adták a receptet. De mivel neked ambuláns lapra is szükséged van, így bemész a nőgyógyászhoz, felíratod, kérsz róla egy papírt, és mielőtt elfogy legközelebb a fog. gátló, akkor pedig ezt a papírt bemutatod a háziorvosnak és máris kiírja.
Ugyanis ez előírás, hogy csak és kizárólag így írhatja fel a háziorvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!