Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Háziorvos nem hajlandó felírni fogamzásgátlót, miért?
Az én nőgyógyászomnál is egy ezres a receptírás, ha csak az van, vizsgálat nélkül és szerintem ezzel egyidejűleg lehet kérni igazolást arról, hogy mit szedsz.
Szerencsére az én háziorvosom felírja bemondásra is. Nem is szeretnék kekeckedős háziorvoshoz járni, szóval ha nem ilyen lenne, akkor váltanék, de ez az én véleményem, szeretem, ha a háziorvosom rugalmas és nem bizalmatlankodik velem.
Mert azé a felelősség aki felírja és bemondásra ő nem teszi meg, nem viszi a bőrét vásárra. Manapság sokan szedik felügyelet nélkül!
A nőgyógyász akinél voltál, hozzá menj vissza, nála benne vagy frissen még a rendszerbe és simán kiadják az igazolást. Kijön az asszisztens, szólsz neki, nem kell ehhez időpont és lehet behívnak 2 percre vagy kihozza.
Én voltam helyettes nődokinál, tb szám alapján látta hogy mit írtak fel korábban, simán felírta.
Ha új magándokihoz mész vagy nem voltál nála 1 éve akkor ő megvizsgál hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!