Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hajlando felesben fizetni a fogamzasgatlot?
Sajnál rád havi 1200 forintot, nem érdekelné hogy a fogamzásgátló miatt milyen mellékhatásoktól szenvednél, ami nem elég, a legdurvább, hogy telibe lesz=#$@rná ha a védekezés nélküli szextől becsúszna a gyerek.
Neked ez kell? Miért kell ez? Miért nem szakítasz? Mikor fogsz? Ha majd megcsal? Vagy majd akkor is te kérsz bocsánatot? LEGYEN MÁR ÖNBECSÜLÉSED, DOBD KI!
Most komoly? Ebből csinálsz ügyet? Mi ez a felesbe kell fizetnünk dolog?
Nálam ilyen nem volt. Mindig én fizetem a tabimat. A barátom sem kér tőlem pénzt, ha gyógyszertárba megy venni magának gyógyszert.
De ha emiatt szakít veled a pasid, akk elég gyökeret fogtál ki. Minek vagy vele?
L
Azt mondjuk nem értem, hogy miért használja ki a testét? Gondolom a nő is élvezi a szexet. Ha nem, akkor meg tenyleg nem kell szexelni.
Hagyd abba a gyógyszert, használjatok gumit és azt vegye meg ő.
Amikor gyógyszert szedtem, én amúgy magamnak fizettem. Havi 2400 Ft, én biztos nem kérnék hozzá segítséget.
Viszont mikor gumit használtunk, abba én nem adtam bele. Furán is éreztem volna magam, ha azt mondja a barátom, hogy legközelebb adjak én is pénzt rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!