Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt rajta gumi. Kivette elment de visszarakta. Egy adag landolt bennem is. Gyorsan elmentem kinyomtam magamból és letusoltam. Terhességnek mekkora az esélye?
szerintem ez egy hatalmas KAMU kérdés és a kérdező jórészt saját magával beszélget benne..
epic fail...
egyáltalán nem értem mi a pálya? mind írod, hogy terhes nem lehetsz, akkor mire vagy kíváncsi? arra, h nem vagy terhes? hát nem vagy terhes... esküszöm nem értem mit vársz tőlünk, ha te is meg a párod is érzi, hogy nem lehetsz terhes, akkor mi mit mondjunk? kinyomod magadból... ne butáskodj, vagy védekezz rendesen, vagy ne parázz... ezt nem akarsz, azt nem akarsz, így nem jó, úgy nem jó. mondhatunk bármit, úgyse tudhatjuk mi játszódik le a szervezetedben. ha a párod orvos, akkor meg tudhatná, hogy védekezni kell, ha nem akar kitenni ilyen aggódássorozatnak. mellesleg meg azt írod, hogy:'Már meg kelett volna jönnie. De nem azért nem jön meg mert terhes vagyok. de ez az eset tegnap történt..." akkor mi mire válaszoljunk? arra, hogy jaj te szegény, mindenkinek leordítod a fejét, aki gatyába akar rázni? s leszólod a kis csajokat, h azok ne segítsenek? hát azok értelmesebbek nálad, mert védekeznek, te hány éves vagy, hogy így beszélsz bárkiről? védekezz, s ne szólj le másokat.
23 éves már nem kamasz, ezen a téren jártas lány...
bocsánat, nem szidtam a párodat, csak nem értettem, hogy mi a problémád... az meg végkép nem érdekel mennyit fizettél az orvosnál. annak viszont örülök, hogy minden ok. nem tudom neked hol kezdődik a felnőttség, de azt hiszem, hogy ha az lennél, nem itt érdeklődnél megoldásért, mert itt kevesen vannak, akik orvosi végzettséggel, vagy ápolói diplomával rendelkeznek. mellesleg, velem nem történt ilyen dolog. szerencsére, és nem kívánom másnak se az ilyen úgymond aggódássorozatokat. fogamzásgátlót szedek, tehát igyekszem megkímélni magam ezektől az aggódásoktól. azt olvastam, hogy te nem szedhetsz gyógyszert, de még számos módja van a védekezésnek. ha felnőtt lennél, akkor körültekintőbben szeretkeznétek, s nem ilyen bizonytalanul. nem oktatni akarlak, ez egy fórum, ahol segítünk, ahogy tudunk. és a témában azért vagyok jártas, mert anno anyukám felvilágosított, rendszeresen járok nőgyógyászhoz, aki leül velem, s elmondja amit egy nőnek tudnia kell, s mindezek mellett, rengeteg barátom orvosit végzett, s végül érdekel minden olyan téma, ami azzal foglalkozik, hogy hogyan működik az emberi test. de ezek téged ne mozgassanak, legyél boldog, s élj felelősségteljesebben, ha te már olyan felnőtt vagy!!!
23 éves, szerinted még nem felnőtt lány...
Kérdésedre a válaszom: Valószínű nem voltál terhes, mivel már a ciklusod "lezajlott"
A véleményem: Egy felfuvalkodott hólyag vagy, aki veri a nyálat a pasija ragjára, hogy az orvos, hogy 29éves, stb.
Másokat koránál/véleményénél fogva kategorizálsz, ami szerintem elég elítélendő dolog( most ezzel lehet én is azt teszem, hiszen véleményt alkottam rólad ismerettség nélkül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!