Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem volt rajta gumi. Kivette...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

XXXDiDiXXX kérdése:

Nem volt rajta gumi. Kivette elment de visszarakta. Egy adag landolt bennem is. Gyorsan elmentem kinyomtam magamból és letusoltam. Terhességnek mekkora az esélye?

Figyelt kérdés
Fordult már ilyen elő velem csak az telibe vágott. Ott is kinyomtam magamból kimostam magam és semmi baj nem volt.De most nem volt alkalmam kimosni magam.Sajnos mostanában elég rendszertelen a mensim. Már meg kelett volna jönnie. De nem azért nem jön meg mert terhes vagyok. de ez az eset tegnap történt...
2010. júl. 27. 09:30
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy terhes lettél, persze van egy pici esély. A 72 órásról meg annyit, hogy a barátnőm 12 órán belül bevette és méhen kívüli terhes lett. Kivették a petefészkét is. Na ennyit a 0 százalékról. Szerintem ne terheld ilyennel a szervezeted, reméljük az idegességnél nagyobb bajod nem lesz.
2010. júl. 27. 11:21
 42/50 anonim ***** válasza:

szerintem ez egy hatalmas KAMU kérdés és a kérdező jórészt saját magával beszélget benne..

epic fail...

2010. júl. 27. 12:12
 43/50 A kérdező kommentje:
nem értem a kommentel mit segítenél... most marhára nem erre van szükség!!!
2010. júl. 27. 12:14
 44/50 anonim ***** válasza:
74%

egyáltalán nem értem mi a pálya? mind írod, hogy terhes nem lehetsz, akkor mire vagy kíváncsi? arra, h nem vagy terhes? hát nem vagy terhes... esküszöm nem értem mit vársz tőlünk, ha te is meg a párod is érzi, hogy nem lehetsz terhes, akkor mi mit mondjunk? kinyomod magadból... ne butáskodj, vagy védekezz rendesen, vagy ne parázz... ezt nem akarsz, azt nem akarsz, így nem jó, úgy nem jó. mondhatunk bármit, úgyse tudhatjuk mi játszódik le a szervezetedben. ha a párod orvos, akkor meg tudhatná, hogy védekezni kell, ha nem akar kitenni ilyen aggódássorozatnak. mellesleg meg azt írod, hogy:'Már meg kelett volna jönnie. De nem azért nem jön meg mert terhes vagyok. de ez az eset tegnap történt..." akkor mi mire válaszoljunk? arra, hogy jaj te szegény, mindenkinek leordítod a fejét, aki gatyába akar rázni? s leszólod a kis csajokat, h azok ne segítsenek? hát azok értelmesebbek nálad, mert védekeznek, te hány éves vagy, hogy így beszélsz bárkiről? védekezz, s ne szólj le másokat.

23 éves már nem kamasz, ezen a téren jártas lány...

2010. júl. 27. 15:28
 45/50 A kérdező kommentje:
Kedves 23 éves lány.... :) elmentünk az orvos párommal egy magán doktorhoz... fizettem 19230 forintot a vizsgálatért és nincs már semmi gond.... :) te ne szidd az én párom mert tanultabb és eszesebb ember mint amilyen te leszel valaha.. esetleg azért lehetsz ilyen okos mert veled előfordult már... Az emberek akik írtak mind kedvesek és jóindulatúak voltak... egyáltalán nem azért írnak ide mások hogy halgassák az ilyen "tanult" lányok nyekergését... :) de te ezt úgy sem érted meg mert nem vagy még felnőtt.... :) üdv
2010. júl. 27. 23:03
 46/50 anonim ***** válasza:
59%

bocsánat, nem szidtam a párodat, csak nem értettem, hogy mi a problémád... az meg végkép nem érdekel mennyit fizettél az orvosnál. annak viszont örülök, hogy minden ok. nem tudom neked hol kezdődik a felnőttség, de azt hiszem, hogy ha az lennél, nem itt érdeklődnél megoldásért, mert itt kevesen vannak, akik orvosi végzettséggel, vagy ápolói diplomával rendelkeznek. mellesleg, velem nem történt ilyen dolog. szerencsére, és nem kívánom másnak se az ilyen úgymond aggódássorozatokat. fogamzásgátlót szedek, tehát igyekszem megkímélni magam ezektől az aggódásoktól. azt olvastam, hogy te nem szedhetsz gyógyszert, de még számos módja van a védekezésnek. ha felnőtt lennél, akkor körültekintőbben szeretkeznétek, s nem ilyen bizonytalanul. nem oktatni akarlak, ez egy fórum, ahol segítünk, ahogy tudunk. és a témában azért vagyok jártas, mert anno anyukám felvilágosított, rendszeresen járok nőgyógyászhoz, aki leül velem, s elmondja amit egy nőnek tudnia kell, s mindezek mellett, rengeteg barátom orvosit végzett, s végül érdekel minden olyan téma, ami azzal foglalkozik, hogy hogyan működik az emberi test. de ezek téged ne mozgassanak, legyél boldog, s élj felelősségteljesebben, ha te már olyan felnőtt vagy!!!

23 éves, szerinted még nem felnőtt lány...

2010. júl. 28. 22:41
 47/50 anonim ***** válasza:
59%
plusz még annyi, hogy olvasd újra a hozzászólásokat, s azután ismét írd le, hogy mindenki kedves volt... mert aki kicsit is őszinte akart lenni veled, leordítottad a fejét, hogy te kicsike hallgass, mert nem segítesz vele.. de miben kellett volna segíteni? és nem találom nyekergésnek a válaszaimat, mert elég sok embernek adtam hasznos tanácsot. s a tanultságról annyit, hogy nem tudhatod milyen végzettségem van, mert gőzöd nem lehet arról, hogy ki micsoda ezen a fórumon. szal fogd vissza magad, s tanuld meg elfogadni a kritikát is, mert az is tud építő lenni. arról meg nem írtál h te hány éves vagy, a nagy felnőttségeddel. s ezzel be is fejeztem a társalgást!!!
2010. júl. 28. 22:47
 48/50 A kérdező kommentje:
olyan kommenteket szerettem volna látni amik hasznomra vannak... nem pedig olyanokat amiket kicsit sem hozzértő, okoskodó személyek írtak! Mindenkinek meg van a saját joga ahhoz hogy azt írja ami a szivén van! ha nekem ezek a válasz kommentek voltak a szivemen akkor azt írtam és? valakinek tetszik valakinek nem! :) pszihológus halgató vagyok... Tudom hogy működik az emberek agya... :) nem megbántás nem bocsánat kérés csak egy komment! :) 24/L :9 (rem. így megfelel) :)
2010. júl. 29. 23:08
 49/50 A kérdező kommentje:
Egyébként rengeteg lány, kétségbe esésében fordul ide! A mai fiatalséggal nem lehet beszélgetni a sexről konkrétan mert majdnem mindegyikben meg van a fogalom... valakinek így valakinek, valaki innen tanulja valaki onnan... :) és látod 24 évesen első mentsváram az internet volt. :) ahol kaptam pár bátorító szót, egy két perc foglalkozás nagy idegességemben ami kitartott odáig míg el nem tudtam menni az orvoshoz. :) felnőtt létemre is igen csak jól esett! :)
2010. júl. 29. 23:10
 50/50 anonim ***** válasza:

Kérdésedre a válaszom: Valószínű nem voltál terhes, mivel már a ciklusod "lezajlott"

A véleményem: Egy felfuvalkodott hólyag vagy, aki veri a nyálat a pasija ragjára, hogy az orvos, hogy 29éves, stb.

Másokat koránál/véleményénél fogva kategorizálsz, ami szerintem elég elítélendő dolog( most ezzel lehet én is azt teszem, hiszen véleményt alkottam rólad ismerettség nélkül).

2013. febr. 22. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!