Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem volt rajta gumi. Kivette...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

XXXDiDiXXX kérdése:

Nem volt rajta gumi. Kivette elment de visszarakta. Egy adag landolt bennem is. Gyorsan elmentem kinyomtam magamból és letusoltam. Terhességnek mekkora az esélye?

Figyelt kérdés
Fordult már ilyen elő velem csak az telibe vágott. Ott is kinyomtam magamból kimostam magam és semmi baj nem volt.De most nem volt alkalmam kimosni magam.Sajnos mostanában elég rendszertelen a mensim. Már meg kelett volna jönnie. De nem azért nem jön meg mert terhes vagyok. de ez az eset tegnap történt...
2010. júl. 27. 09:30
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
Én elmúltam 30, és tisztában vagyok a felelőtlenség következményeivel, mégis ha az ember olyan helyzetbe kerül, szenvedély, szex, sokszor nem sikerül úgy védekezni és odafigyelni, ahogy kellene. Nálunk ez gyakran előfordul, hogy elmegy a párom, és utána visszateszi, eddig nem volt gond. De én mindig figyelem a peteérés idejét, akkor csak gumival lehet szex. Attól függ, hogy a ciklusodban hol vagy, ha rendszertelen a dolog, sajnos nehéz megmondani, mennyi a terhesség esélye.
2010. júl. 27. 10:09
 22/50 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem ezen volt a hangsúly és ne haragudj, hogy ilyesmivel bombázlak, de ez komlyan működik? Mennyire lehet ez biztos módszer?

Egyébként megértelek,én is voltam már ilyen helyzetben és borzasztó tud lenni! A legjobbakat kívánom.

2010. júl. 27. 10:09
 23/50 A kérdező kommentje:
de sajnos nálunk csúszott. :) és ahogy írtam feljebb fordult már elő ilyen csak akkor telibe. és kimostam magam és kinyomtam és semmi baj nem volt. csak most nem volt alkalmam hogy kimossam magam... egyéb okokból kifolyólag... :/
2010. júl. 27. 10:10
 24/50 A kérdező kommentje:
sajnos semmi sem biztos.A biológiában semmi sem az!!!! :) ezt így alkották meg az okos...
2010. júl. 27. 10:11
 25/50 A kérdező kommentje:
ahogy már ezt is írtam rendetlenkedik a mensim... már 3-4 napja késik. és nem azért mert terhess lettem... Így tudtok többet mondani? egyébként már így is sokat segítetek! :)
2010. júl. 27. 10:12
 26/50 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősömbe ígérete ellenére direkt belespriccelt a pasija, tudván, hogy a csaj úgysem tartja meg a gyereket. Végül nem lett terhes. De a veszélye fennállt. Szóval van, amikor még azoknak sem midnig sikerül teherbe esni, akik akarnának. Csak nyugi. Ha agyonizgulod amgad, azzal nem segítesz a helyzeten.
2010. júl. 27. 10:13
 27/50 A kérdező kommentje:
:) de azzal sem ha most csak itt csücsülök mikor tudom hogy csak bevenném azt a 72 órésat. csak marhára kiborulnék tőle és talán egy örök életre elveszem magamtól az esélyt hogy kisbabám legyen mikor eljön az ideje... :) és csak hogy lássátok mik vannak... Orvos párom van a heim pál korházban dolgoik és még is... :) pedig azt hinné az ember ők tudják mik mot szabad... :) hát mörfi törvénye...
2010. júl. 27. 10:15
 28/50 anonim ***** válasza:
2hét múlva tudja a teszt kimutatni a biztos eredményt,szóval a tegnapit még nem...most 2 hétig ne szexelj és tegnaphoz számítva két hét múlva csinálj több tesztet is!
2010. júl. 27. 10:17
 29/50 A kérdező kommentje:
hát köszönöm... :)
2010. júl. 27. 10:18
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem simán lehetsz így terhes. Én a helyedben bevenném azt a 72 órásat, mert most nem tudhatod biztosra, hogy terhes vagy-e, de amikor már igen, akkor már késő lesz. Gondolom nem nagyon akarsz abortuszt. Persze, felborítja a hormonjaidat, de egy nem tervezett baba több mindent felborítana.
2010. júl. 27. 10:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!