Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
XXXDiDiXXX kérdése:
Nem volt rajta gumi. Kivette elment de visszarakta. Egy adag landolt bennem is. Gyorsan elmentem kinyomtam magamból és letusoltam. Terhességnek mekkora az esélye?
Figyelt kérdés
Fordult már ilyen elő velem csak az telibe vágott. Ott is kinyomtam magamból kimostam magam és semmi baj nem volt.De most nem volt alkalmam kimosni magam.Sajnos mostanában elég rendszertelen a mensim. Már meg kelett volna jönnie. De nem azért nem jön meg mert terhes vagyok. de ez az eset tegnap történt...2010. júl. 27. 09:30
11/50 anonim válasza:
Szerintem ennyi nem elég ahhoz, hogy terhes legyél. De te tudod mennyire vagy félős fajta, ha nagyon, akkor esemény utáni. Vagy várd a menszid. Menszi előtt, közben, és után a legkisebb az esély arra, hogy teherbe eshetsz. 20L
12/50 A kérdező kommentje:
Én is teljesen tisztába vagyok a súllyával... és buta dolog ide irogatni de... :) 1.nekem semmi jogom nem lenne elvenni egy életet. 2. ha még is oda kerülne a sor marha nagy trauma lenne.
2010. júl. 27. 09:58
13/50 A kérdező kommentje:
az utolsó kommentelőnek üzenem hogy most marhára nem vagyok kiváncsi az ilyesmire! Remélem veled is elfordul majd ilyesmi és megtudod milyen! :)
2010. júl. 27. 10:00
14/50 anonim válasza:
Nos én terhes nem lehetek, az abortuszt meg ki tudom fizetni. :D
15/50 anonim válasza:
Akkor mérlegeld a lehetőségeket!
1. lehetőség: nem teszel semmit. Ha mégis terhes leszel, akkor vagy marad a baba, vagy abortusz. Tippem szerint erre van olyan 10%. Azaz 90%, hogy semmi bajod nem lesz egy jókora idegeskedésen kívül.
2. lehetőség. 72 órás tabi. Amellett gyakorlatialg 0%, hogy terhes legyél, viszont jócskán megterheli a hormonrendszeredet. Konkrét statisztikai adatot nem áll módomban mondani, de mondjuk olyan 5%, hogy komolyabb bajod származik belőle hosszabb távon. Rövid távon mindenképp kellemetlen lesz.
A Te döntésed, bár én rohannék egy megbízható nőgyógyászhoz, ő okosabbakat tud mondani.
16/50 anonim válasza:
De mi az, hogy kinyomtad magadból? Hogy lehetséges ez? O.o Számomra ez eléggé képtelennek hat.
17/50 anonim válasza:
esetleg hüvelygyűrű? annak nagyon alacsony a hormontartalma.
18/50 A kérdező kommentje:
áh cseszhetem ezeket a hormonos izéket. Ha egy kis antibiotikumot szedek már atttól készen vagyok. úgyhogy kicsit összetett! A lehordó és becsmérlő kommentelőt meg megkérném hogy hanyagoljon. Honnan tudod te ki hogy áll anyagilag??? :) nincs rád szükség...
2010. júl. 27. 10:05
19/50 A kérdező kommentje:
kinyomod magadból: úgy csinálsz mintha nagyvécéznél... :) vagy valami hasonló ezt nem lehet így leírni! de sajnos most nem ezen van a hangsúly! :)
2010. júl. 27. 10:06
20/50 anonim válasza:
Én sem szedhetek semmi hormontartalmút. A gumi piszok drága lett, és elég aktív a szexuális életem. Volt egy idő, mikor használtunk Pharmatex dolgokat, de aztán azt is abbahagytuk. Mióta az eszemet tudom megszakítással védekezünk. Eddig semmi hiba nem csúszott a gépezetbe. 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!