Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt rajta gumi. Kivette elment de visszarakta. Egy adag landolt bennem is. Gyorsan elmentem kinyomtam magamból és letusoltam. Terhességnek mekkora az esélye?
Legközelebb húzzatok gumit.
Ne legyél már felelőtlen .......
26/N
Ahogy mondtam, a 72 órással elég kicsi rá a valószínűség, hogy hosszan tartó, maradandó kárt okozol. De bizony megvan. Alaposan szétbarmolhatod a szervezetedet, bár annyira talán nem, mint egy abortusznál. Úgy tudom, abortusztól arányaiban többen lettek meddők, mint 72 órástól.
De a kockázat megvan. Ezért mondtam, hogy gondold át a lehetőségeket, kockázatokat! Ha neadjisten beüt a baj, meddő leszel, utána már nem fogod tudni azt mondani, hogy hoppá, csináljuk vissza, mégsem akartam bevenni a tabit. Úgy kell döntened, hogy számba veszed a legrosszabb lehetőséget is.
Egyébként attól, mert valaki orvos, még nem biztos, hogy felelősségteljes férfi is.
Lehet, hogy durva lesz, amit mondok, de azzal nem mész előbbre, ha tönkreteszed magad az idegeskedéssel. Ahelyett, hogy ezen rágódsz, próbáld meg elfoglalni magad!
A pasidat meg részesítsd alapos fejmosásban, mert megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!