Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem volt rajta gumi. Kivette...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

XXXDiDiXXX kérdése:

Nem volt rajta gumi. Kivette elment de visszarakta. Egy adag landolt bennem is. Gyorsan elmentem kinyomtam magamból és letusoltam. Terhességnek mekkora az esélye?

Figyelt kérdés
Fordult már ilyen elő velem csak az telibe vágott. Ott is kinyomtam magamból kimostam magam és semmi baj nem volt.De most nem volt alkalmam kimosni magam.Sajnos mostanában elég rendszertelen a mensim. Már meg kelett volna jönnie. De nem azért nem jön meg mert terhes vagyok. de ez az eset tegnap történt...
2010. júl. 27. 09:30
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

Legközelebb húzzatok gumit.

Ne legyél már felelőtlen .......

26/N

2010. júl. 27. 10:24
 32/50 anonim válasza:
Én nem vagyok olyan idős és tapasztalt de ha komoly kapcsolatod van és sokszor vagytok együtt akkor megérné fogamzásgátlót szedned! Akkor nem kéne aggódnod ilyenek miatt! Én is azt szedek szüleim kérésére mert van egy komoly kapcsolatom! L/17
2010. júl. 27. 10:25
 33/50 anonim ***** válasza:

Ahogy mondtam, a 72 órással elég kicsi rá a valószínűség, hogy hosszan tartó, maradandó kárt okozol. De bizony megvan. Alaposan szétbarmolhatod a szervezetedet, bár annyira talán nem, mint egy abortusznál. Úgy tudom, abortusztól arányaiban többen lettek meddők, mint 72 órástól.

De a kockázat megvan. Ezért mondtam, hogy gondold át a lehetőségeket, kockázatokat! Ha neadjisten beüt a baj, meddő leszel, utána már nem fogod tudni azt mondani, hogy hoppá, csináljuk vissza, mégsem akartam bevenni a tabit. Úgy kell döntened, hogy számba veszed a legrosszabb lehetőséget is.

Egyébként attól, mert valaki orvos, még nem biztos, hogy felelősségteljes férfi is.

2010. júl. 27. 10:28
 34/50 anonim ***** válasza:
Sejtettem hogy ez a helyzet. Van még hormontartalom nélküli spirál is, de annak nagyobb lehet a hibaszázaléka. Elég rossz lehet úgy, hogy éveken keresztül nem tud benned elélvezni. Gyereket gondolom szeretnétek, úgyhogy az ivarképesség marad, esetleg azt tudom ajánlani, hogy van férfi fogamzásgátló is, de eléggé rizikós. De gondolom ezeket már korábban végigjártátok.
2010. júl. 27. 10:29
 35/50 A kérdező kommentje:
hát igen.... :/ a párom nagyon úgy érzi hogy nincs bébi... de ajhh.... nem lehet így várakozni... hogy egyszer csak majd megjön. És ha megjött? nagykaland.édes anyám anno 3 4 hónapig mensizett mig terhes volt velem. nah bummm... :(
2010. júl. 27. 10:35
 36/50 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy durva lesz, amit mondok, de azzal nem mész előbbre, ha tönkreteszed magad az idegeskedéssel. Ahelyett, hogy ezen rágódsz, próbáld meg elfoglalni magad!

A pasidat meg részesítsd alapos fejmosásban, mert megérdemli.

2010. júl. 27. 10:55
 37/50 A kérdező kommentje:
csóró műtét közben van... És marha szarul érzi magát. Mindennél jobban szeretjük egymást eggyüt élünk most temettük el az édes anyját. elég sok trauma ér bennünket mostanában. és mikor valami vére olyan amit sose felejtünk el becsúszik a probléma... :( hát szépen vagyunk... :/
2010. júl. 27. 10:59
 38/50 anonim ***** válasza:
55%
98% h terhes leszel
2010. júl. 27. 11:01
 39/50 A kérdező kommentje:
:) 98 % nem lehet életem... azóta felhívtam az orvosom és azt mondta nem tud konkrétumot mondani de elég kicsi a valószínűsége egyéb belső problémák miatt... :) csa kiváncsi vagyok hátha volt valaki már ilyen helyzetben mert egyéltalán nem vagyok megnyugodva... /
2010. júl. 27. 11:03
 40/50 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ilyen nehéz időszakon mentek keresztül. És még jó, hogy szeretitek egymást, de attól még tény, ami tény, olyat tett, amivel könnyen elszúrhatja a jövődet. A közös jövőtöket, de főleg a tiédet.
2010. júl. 27. 11:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!