Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmerjem így kezdeni a házaséletet? Bővebben lent
Sziasztok! 5 hete volt a császárom. Sima szülésnek indult, de műteni kellett mert szűk volt a medencém. A műtét alatt jobban véreztem egy kicsit mint kellett volna, alatta és utána is több vérzéscsillapítót kaptam. A hegem szépen gyógyul, nem érzem rosszul magam, nem fáj szerencsére semmim, nincs panaszom. Hívtam a dokit a 6 hetes kontroll miatt, közölte hogy nem szükséges most elvégezni ha panaszmentes vagyok, ráér a járványhelyzet után. Csak sürgős eseteket látnak el, és ez nem az. Nekem mondjuk az lenne, hogy tudjam minden rendben van e. Szoptatok, írt fel cerazette tablettát. Aztmondta, ha letelik a 6 hét, szedhetem a gyógyszert és nyugodtan élhetek házaséletet. Ezzel nem is lenne baj, mert borzasztóan kívánom. Csak nem tudom hogy majd el merjem e kezdeni. Vagy amíg járvány van és nem vizsgálnak meg addig ne is álmodjak az együttlétről? Így is a falat kaparom már. A mellék kérdésem, aki szedett cerazettet, mellette óvszerrel szeretkeztetek, vagy anélkül? Ha nem, az aktus végén párotok bennetek ment el, vagy sem?
Köszönöm ha válaszoltok!
A vízcsapból is a jàrvàny folyik. Mi köze a szexnek a jàrvànyhoz? Semmi.
Ha a párod fertőzött akkor már 100% te is az vagy. Ha nem akkor pedig mitől kapnàd el?
Mindenképpen várd ki a hat hetet! A sebgyógyulás miatt célszerű. Elkezdhetitek ha kívánod, de először csak óvatosan, ne most vezessétek egyből elő a legvadabb, szétesik alattunk az ágy típusú szexet.
A Cerazette-t elkezdheted szedni (ha a kezelőorvosod azt mondta!), bár én nem tenném csak a szülés utáni 3. hónaptól kezdve. Amíg viszont az első levelet végig nem szeded addig használjatok óvszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!