Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Stodette fogamzásgátlót szed...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stodette fogamzásgátlót szed valaki közületek? Valami nem oké . írnátok?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok van 2 csodaszép gyerekem, nem akarok többet, legalábbis egyenlőre. Elkezdtem ezt szedni mensi 1 napjával(doki írta ki természetesen) De a mensim egy speciális bogyótol jött meg, a norcoluttól. Vagyis szoptatás után még nem állt helyre a mensim, és folyton össze-vissza barnáztam. Így a doki csinált egy megvonásos vérzést(természetesen alapos kivizsgálás után)ezzel a norcoluttal, és annak az első napján(mármint ahogy megjött) kellett el megkezdenem az 1 szem stodettét.Viszont azóta is vérzek...icipicit, de kell a tisztasági...nem értem ez természetes vagy nem? doki azt mondta lehet kell a szervezetemnek pár hónap h megszokja addig ez előfordulhat...nade már a 9.szem jön és még mindig vérezgetek-barnázgatok. (Így szex sem lehet.Meg strand..egyebek)

Kérdésem csak az lenne h aki szedi ezt a bogyót és előfordult ilyen(ha egyártalán van akinél előfordult)az megírná meddig tartott, mert már ott tartok h abbahagyom így a levél közepén)

segítsetek! Köszi

2010. júl. 23. 16:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem szedtem, nem voltam ilyen helyzetben, de.. Szerintem ez nem normális :S Vagy legalábbis én felkeresnék egy másik nőgyógyászt is, hátha az mást mond.. :/ Vagy pedig van valamilyen honlap, ahol tehetsz fel egészségügyi kérdéseket, és orvosok válaszolnak rá.. Szerintem ott kérdezd meg. Az ilyet nem jó sokáig húzni! :S
2010. júl. 23. 16:07
 2/3 A kérdező kommentje:
jóideje vacakolok szülés óta. Uh szerint minden oké, normál vizsgálaton is oké lett minden...a bogyó tájékoztatóján is fel van tüntetve h előfordul ilyen akár egész végig meglehet (kevés mennyiséggel)az első levél után helyreáll, és nem szabad leállni vele. Doki is felhívta rá a figyelmemet. De akinél ez ugyanígy előfordult annak szivesen venném a kommentjét. De köszi neked is!
2010. júl. 23. 16:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Szintén ezt a fajta gyógyszert szedem már egy éve!Egyszer velem is előfordult, hogy rövidítettem a szüneten és hamarabb kezdtem el szedni a következő levelet és úgy hogy közben már megjött!Kb a levél közepéig én is barnáztam rendesen akkor de csak akkor!Szerintem ne hagyd abba a gyógyszert!Ha a szünetben rendesen megjön és el is múlik a kezdésre akkor szedd tovább, ha nem akkor irány egy másik doki a panasszal!
2010. júl. 23. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!