Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stodette fogamzásgátlót szed valaki közületek? Valami nem oké . írnátok?
30 éves vagyok van 2 csodaszép gyerekem, nem akarok többet, legalábbis egyenlőre. Elkezdtem ezt szedni mensi 1 napjával(doki írta ki természetesen) De a mensim egy speciális bogyótol jött meg, a norcoluttól. Vagyis szoptatás után még nem állt helyre a mensim, és folyton össze-vissza barnáztam. Így a doki csinált egy megvonásos vérzést(természetesen alapos kivizsgálás után)ezzel a norcoluttal, és annak az első napján(mármint ahogy megjött) kellett el megkezdenem az 1 szem stodettét.Viszont azóta is vérzek...icipicit, de kell a tisztasági...nem értem ez természetes vagy nem? doki azt mondta lehet kell a szervezetemnek pár hónap h megszokja addig ez előfordulhat...nade már a 9.szem jön és még mindig vérezgetek-barnázgatok. (Így szex sem lehet.Meg strand..egyebek)
Kérdésem csak az lenne h aki szedi ezt a bogyót és előfordult ilyen(ha egyártalán van akinél előfordult)az megírná meddig tartott, mert már ott tartok h abbahagyom így a levél közepén)
segítsetek! Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!