Van közületek olyan, aki nagyon fiatalon kezdett el fogamzásgátlót szedni, majd évekig szedte és utána gond nélkül, gyorsan teherbe esett?
16 éves koromtól szedtem 22 éves koromig, és 3 hónap próbálkozás után itt van a pocimban.
22/L
Én is szedtem 8 évig folyamatosan, és elsőre megfogant a lányom. Meg most az ikrek is elsőre megfogantak, amint elterveztük hogy jöhet a kistesó.
19 hós nagylány anyukája, és 27 hetes ikres kismama
14 éves korombankezdtem el hormon tabit szedni, ami egyben fogamzásgátló is volt. 22 évesen elkerültem másik dokihoz irt egy másikat, mert nem szedhettem volna eddig, és megállapitotta hogy "meddő" vagyok (nagyon ritkán van peteérésem, egy évbe egyszer...és ezért szedtem a gyógyszert). Ez volt tavaly novemberbe. Január 3 án abbahagytam és 13 án teherbe estem:)!
22 éves 23 hetes szerencsés kismama:)!
19 évesen kezdtem szedni, 28 éves koromig. Abbahagytam, 2. menstr. után már nem jött meg:)
36 h
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!