Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Férfiak, ti vállalnátok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti vállalnátok az évekig való óvszerezést? Van itt olyan, aki évek óta ezt használ?

Figyelt kérdés

Párommal egy éve vagyunk együtt, most már kicsit húzza a száját a gumi miatt, hogy ő ezt nem szereti, meg a férfiak nagy resze utálja (szerinte). Többször felhozta a tabi témát, holott azzal indítottam, ha meg mer vele zsarolni, nálam az szakító ok. Erre mégis folyton puhatolózik vagy mi erre a jó szó, nem zsarol természetesen.

Mi erre a jó megoldás? Tényleg ilyen rossz? Nem rinyál, felhúzza, de most nemrég elszakadt (72es se kellett, mert kint szakadt el), és azóta nem mer gumiban elmenni bennem.

2020. jan. 21. 19:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
76%
Feleségem egy ideig tablettát szedett, majd pihenőt tartott, akkor gumiztunk. Most nemsoká lekerül a gumi, és jöhet a gyerek. :)
2020. jan. 22. 13:03
 22/24 anonim ***** válasza:
29%
Csak óvszert használunk
2020. jan. 22. 13:05
 23/24 anonim ***** válasza:
77%

Én párom se szereti annyira de nem is erőltette a dolgot, én magamtól döntöttem úgy hogy váltok gyógyszerre de előtte én is úgy voltam vele hogy sose fogok szedni

Aztán több okból kifolyólag mégis csak elkezdtem. Bár még nem szedem régóta de már örülök hogy így döntöttem, nem kell annyit vacakolni

2020. jan. 22. 13:20
 24/24 anonim ***** válasza:
24%
Olyannal nem kell foglalkozni,aki nem húzza fel.A fèrfi is csak addig akarja mellőzni,míg nem sikerül csinálnia valakinek 3 gyereket,aki után fizetnie kell.Tapasztaltam!
2020. nov. 10. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!