Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ti milyen feltételekkel vállalnátok be?
Azt, hogy egy kedves, tisztességes, de nagyon kíváncsi férfi megtapinthassa a ciciteket azért, mert ő nagyobb (C) és feszes cicit még nem érintett, és nagyon kíváncsi (?)
Nem tini fiú, nem is kis nyomi, nem műveletlen suttyó, pusztán kíváncsi. Nem, nem szexelni akar, csak tapasztalni.
Kort is kérek. Sértő, ítélkező megjegyzéseket nem szeretnék. Kérek mindenkit, hogy a kérdésre válaszoljon.
Köszönöm! (-:
Pasik, ti milyen feltételekkel vállalnátok be hogy egy kedves, tisztességes, kíváncsi meleg férfi megtapinthassa a farkatokat, mert nagyobb (20+) farkat még nem érintett, és nagyon kíváncsi?
Na kb ugyanez a nőknél is. Ha vonzó vagy akkor lehet hogy hagyja, de ha nem, akkor ahogy te a meleg pasinak, ők sem hagynák hogy fogdosd a mellüket, semmilyen feltételekkel sem.
23:27-es!
"Na kb ugyanez a nőknél is." Nem, nem ugyan az. Egyáltalán nem. Egyrészt a farok az egy nemiszerv, másrészt egyik egy hetero-hetero dolog, másik pedig egy homo-hetero.
23:36-os, az hogy pénzért, az még csak hagyjám, de prostit én bottal sem piszkálnék meg. Még végül lerohad a karom. Kár lenne érte, mert nagyon kellemesen tudok maszírozni
ha nagyon aranyosan adná elő, és látnám rajta hogy nincs aljas szándéka akkor én lehet hogy megengedném
32n
Hmm mostanában be van állva a nyakam. Szóval lehet ribizni, de ha egy finom masszázzsal meghálálhatná, akkor szerintem korrekt lenne (ha már ennyire reklámozza a kezeit). Persze alap, hogy legyen jómodorú, és ápolt szép keze legyen. Az sem hátrány, ha magas és jóképű.
nem kérek privátot, van párom
Megvonnám a vállam, mivel A-s vagyok. :D
Ja, meg pofáncsapnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!