Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, ti milyen feltételekk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ti milyen feltételekkel vállalnátok be?

Figyelt kérdés

Azt, hogy egy kedves, tisztességes, de nagyon kíváncsi férfi megtapinthassa a ciciteket azért, mert ő nagyobb (C) és feszes cicit még nem érintett, és nagyon kíváncsi (?)

Nem tini fiú, nem is kis nyomi, nem műveletlen suttyó, pusztán kíváncsi. Nem, nem szexelni akar, csak tapasztalni.

Kort is kérek. Sértő, ítélkező megjegyzéseket nem szeretnék. Kérek mindenkit, hogy a kérdésre válaszoljon.

Köszönöm! (-:

2019. okt. 24. 23:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Nos, én nagymellű nő vagyok, de az én mellemet nem fogná meg senki, aki iránt nem érzek szexuális vonzalmat. Én a mellet a szexualitással párosítom, szóval ha megfogják, akkor az azért van mert szex is lesz. A fent leírt esetben nem engedném megfogni a mellemet, mert nekem ne tapizza csak úgy egy 5 perce megismert férfi.
2019. okt. 25. 07:49
 12/20 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem sokkal remekebb mint te vagy, te istenbarma...

2019. okt. 25. 08:08
 13/20 anonim ***** válasza:
96%

"Nem tini fiú, nem is kis nyomi, nem műveletlen suttyó, pusztán kíváncsi"

Ha ez igaz, akkor tud magának szerezni tapasztalatot, nem kell ilyen gyerekes dumával bepróbálkozni

2019. okt. 25. 08:35
 14/20 anonim ***** válasza:
76%
Jajj, nektek nőknek mindig csak a szex jár az agyatokban?
2019. okt. 25. 08:54
 15/20 A kérdező kommentje:

8:35-ös!

Tapasztalat alatt arra gondolsz, hogy N+1. nőt vigyek ágyba, de ezúttal a melle alapján válasszak? Nem jó ötlet, mert melltartó nélkül fordul a kocka. Meg amúgy is...

Persze a korodat te sem írtad le.

2019. okt. 25. 08:58
 16/20 A kérdező kommentje:
9:13-as, te nem milliomos vagy, henem elartott/munkanélküli/nyeletlen tini
2019. okt. 25. 09:28
 17/20 anonim ***** válasza:
77%
Nincs semmi feltétel ami miatt bevállalnam. Az en mellem idegen ferfi ne fogdossa. Sok nagymellu no rohangál az utcán fogjál magadnak egyet.
2019. okt. 25. 10:04
 18/20 A kérdező kommentje:
10:04-es, te biztos egy 15 éves pókhasú vagy... Olyant nem is akarnék fogni
2019. okt. 25. 10:06
 19/20 anonim ***** válasza:
87%

Ha tényleg rendes és esetleg tetszik is, akkor nagyon sajnálnám, hogy nem segíthetek.

17/L

2019. nov. 2. 21:42
 20/20 anonim ***** válasza:
76%

"Tapasztalat alatt arra gondolsz, hogy N+1. nőt vigyek ágyba, de ezúttal a melle alapján válasszak? Nem jó ötlet, mert melltartó nélkül fordul a kocka. Meg amúgy is..."

ohh bocsi, tényleg nem írtam a koromat. 34F házas, és gyerekes a dumád, és igen, ha neked ennyire halál fontos, hogy mellett fogj, akkor ilyen felületesen kell viselkedned, hogy csak mell miatt udvarolsz valakinek. Felületes vágyért felületes viselkedés. Vagy fogj 10000 forintot és menj el egy megfelelő mellű örömlányhoz.

Ha pedig ez lenne az udvarlási stratégiád, hogy ha valaki engedi, akkor annál tovább próbálkozol, akkor egy 15 éves srác szintjén nyomod!

2019. nov. 4. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!