Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Férfiak, ti vállalnátok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti vállalnátok az évekig való óvszerezést? Van itt olyan, aki évek óta ezt használ?

Figyelt kérdés

Párommal egy éve vagyunk együtt, most már kicsit húzza a száját a gumi miatt, hogy ő ezt nem szereti, meg a férfiak nagy resze utálja (szerinte). Többször felhozta a tabi témát, holott azzal indítottam, ha meg mer vele zsarolni, nálam az szakító ok. Erre mégis folyton puhatolózik vagy mi erre a jó szó, nem zsarol természetesen.

Mi erre a jó megoldás? Tényleg ilyen rossz? Nem rinyál, felhúzza, de most nemrég elszakadt (72es se kellett, mert kint szakadt el), és azóta nem mer gumiban elmenni bennem.

2020. jan. 21. 19:57
1 2 3
 11/24 Nyakasparasztgazda válasza:
100%

Na boruljon a bulibili: mi majdnem 7 évet gumizunk...

De ennek nemsokára vége :) 2 hete vasectomiam volt...

Egyenrangúságot a fogalmazás gátlásban!!

2020. jan. 21. 20:27
 12/24 anonim ***** válasza:
97%
8-as, könnyen lehet váratlan peteérés is aktus alatt.
2020. jan. 21. 20:43
 13/24 anonim ***** válasza:
2%
Volt hogy három évig gumi volt. Mondjuk, ha a párom ennyire tartana egy gyerektől, azon elgondolkoznék. Én sem szeretnék egyenlőre de ennyire félni.. Amúgy gumi nélkül sokkal másabb, de az is számít hogy "cserében" mit kap az ember, ha a nő tényleg ügyes és odaadó a szájával akkor elképzelhető hogy pár évig ki bírja az ember gumi nélkül.
2020. jan. 21. 20:49
 14/24 anonim ***** válasza:
88%

Bárcsak ez lenne életem legnagyobb problémája, hogy szexelni csak gumiban lehet...

Ez a szitu pedig nagyon is klasszikus zsarolásnak tűnik.

2020. jan. 21. 21:08
 15/24 anonim ***** válasza:
91%

Tiszta vizet öntve a pohárban: gumival is lehet a többségnek úgy is jó, de tény hogy a nélkül sokkal jobb :)

Az ember meg gondolkozik, hogy idegeskedni akar a gyereken / betegségeken (ha még nem ismeri eléggé a partnert, v. alkalmi) vagy inkább felveszi - vagy egyszerűen csak hülye és fejjel rohan a falnak.

Egyébként meg ennyire nem tudtok dűlőre jutni a fogamzásgátlás kérdésedben a pároddal??? Ennyire intoleráns, önző típus? Biztos vagy benne, hogy jó pasit választottál és vele akarod leélni az életed, s amúgy minden rendben? Na inkább én ezen kezdenék el gondolkozni...

2020. jan. 21. 21:09
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Írok egy vidám kis sztorit: pontosabban kettőt:

Az első élettársammal jó ideig mindent gumival csináltunk. Gyakorlatilag egyfolytában húgyúti problémáim voltak...az andrológus kifaggatott,aztán tömören közölte: közel egy órás meneteknél az óvszer gyakorlatilag megnyúzza a péniszt.

Azt hittem ez azért túlzás. A következő barátnőmmel szorgosan támogattuk a latexbizniszt. Volt néha ugyanúgy problémám,de nem annyira gyakran...teltek a hetek hónapok aztán az évek, lánykérés, házasság,nászút nászéjszaka. Lekerült a ruha ,a bugyi, a koton is.

Kiderült:a nejem hüvelyének csak az első egy ujjnyi része tud tónusban lenni.Konkrétan a gumit dugtam. Neki viszont nagyságrendekkel jobb volt természetesen. Nyolc évig küzdöttem,a végén már nem bírtam.

Azóta inkább pettingelek vagy max hetente egyszer dugok ameddig nincs meg a bizalom normálisan csinálni,és addig nem is alkotok véleményt a punciról.

Nekem a szeretkezés nem arról szól,hogy öt perc alatt teleélvezzem a párom, hanemhogy érezzem.

2020. jan. 21. 21:15
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Én csupán egy éve vagyok a párommal, kicsit több mint fél éve pedig szexuális kapcsolatban is vele. Egyszer mondtam, hogy a nagymamámnak és anyukámnak is volt stroke-ja, vagyis valószínűleg én is hajlamos vagyok a trombózisra. Ez a beszélgetés előtt se, ezután meg pláne nem mondta, hogy a gumival baj lenne.

Nem vizsgáltattam ki magam, de nem vagyok hajlandó szedni gyógyszert, és ezt ő is megérti. Ha pedig mindenképp szeretne gumi nélkül dugni, akkor elgondolkodnék a kapcsolatunkon - mivel egyhamar nem akarunk gyereket, és ha ő nem bírja ki kotonnal az éveket, akkor én nem fogom kibírni őt. Nem azért, mert nem szeretném teljes szívemből, de szerintem a fogamzásgátló kérdése csakis a lány döntése lehet.

2020. jan. 21. 21:27
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi is a párommal óvszert használunk. Én nem szeretnék szedni tablettát, főleg mert anyum PCOS beteg és lehet örököltem tőle.

Meg szerencsére a párom is ellenzi a tablettát, mert trombózis történt a rokonságában emiatt.

Mi kibírjuk az óvszert, megbeszéltük, ha készen állunk a gyerekre, akkor lekerül. Nem zavarja őt. De azt én is elismerem, hogy óvszer nélkül jobb :)

24/L

2020. jan. 21. 21:59
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

12, szövegértelmezés! Ide írom, értelmezd újra.

"vannak napok (két hét) amikor nem vagy termékeny, persze ez messze nem életbiztosítás.."

2020. jan. 21. 22:02
 20/24 anonim ***** válasza:
3%

Drága "hölgyek"!

A kérdés a férfiaknak szólt.

(Nem csak tabletta létezik egyébként.)

De a kérdésre válaszolva:ha gumival lehet csak ,semmi gond.

De akkor magasról teszek rà, hogy milyen a nőnek,és virágból is csak műanyagot veszek neki.

2020. jan. 21. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!