Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy tudják egyesek akkora...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudják egyesek akkora veszélynek kitenni magukat, h nem védekeznek? Mert ők majd időben kiszállnak? Ha ha ha.

Figyelt kérdés

én vok csak olyan normalis, vagy hulye, (??) h mindig védekezek??

20, l

2010. júl. 16. 00:58
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
kompinyelv :DDD:D:D: xd valós lol
2010. júl. 16. 14:12
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem is marhára elkeserít:( Szülészeten vagyok gyakorlaton, és hát...jóval több a megszakítás, mint a szülés. Ez kicsit elgondolkodtató, nem?

Ráadásul olyan emberek sem védekeznek, akik megtehetnék. Lenne pénzük óvszerre vagy , de inkább évente kikapartatnak egy gyereket. Egyszerűen undorító.

Mondjuk nem értem az állam miért nem ad vmi támogatást a fogamzásgátló eszközökre:/ Akkor talán kevesebb lenne az abortusz...bár ki tudja. Aki hülye, azt nem érdekli, hogy meg lehetne előzni.

De ez ellen sajna tényleg nem lehet mit tenni. Mondjuk szerintem nem altatásban, csak érzéstelenítésben kellene csinálni az abortuszokat. Ha végignézné, akkor talán elgondolkodna, és inkább védekezne.

2010. júl. 16. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!