Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudják egyesek akkora veszélynek kitenni magukat, h nem védekeznek? Mert ők majd időben kiszállnak? Ha ha ha.
én vok csak olyan normalis, vagy hulye, (??) h mindig védekezek??
20, l
azt egy szóval se mondtam, hogy a kérdező rossz ember. csak ezt a kompinyelvet még sehol nem láttam és még nem hallottam XD annyira lol XD
de vissza a témához. kérdező. nem tudsz velük mit tenni. de tényleg nem. de eszembe jutott mégegy ötlet. nyithaszt egy netes oldalt ami a szex negatív oldalát mutatja pl.: nemkívánt terhesség és nemi betegségek és még ami van. ezt honlapcímet középiskolák feltűnő helyére kirakod, és aki akarja megnézheti a honlapot.
de a felháborodáson és az aggodalman kívül nem tudsz annyira sokkal többet tenni az érdekükben. a média ezt szajkótzza beléjük. és őket ez érdekli. ez van... sajnálatos, de tényleg ez van...
L/18
01:13
ezek hülyék...nemtom mibajuk van ...
amugy meg , ezen már énis elgondolkodtam hogy most vajon csak én félek ennyire a nemkivánt terhességtől ?:S
Mindenhonnan azt hallom hogy á mi nem védekezünk , most a csaknem leszek terhes...
Egyik bnőm is ezt csinálja , mármint soha nem védekeznek , egyszerüen nem fogja fel h az elöváladéktól is lehet terhes...szerinte annyira minimális az esély h kár aggódni -.-'...
nameg hogy sokkal jobb gumi nélkül.pff
pedig értelmes lány ..áhh nemis értem...
01h41
Nem termekenyulhet meg mindig, csak epp nehez kiszamitani. A spermak jo sokaig elhetnek a noben, igy be is varhatjak a peteerest. Na meg a ciklus sem nem mindig a legprecizebb. Megesik, az is, hogy a fiu, nagyon beleeli magat es keson veszi ki. Es akkor jon a mese, hogy pedig idoben kivette, es az elovaladek az oka. Egy nogyogyasz irt egy cikket errol, hogy nagyon pici, szinte nulla a lehetosege annak, hogy attol teherbe essen valaki. Inkabb az tortenik, hogy pl. masodszor is nekifognak a parok, de kozben a fiu nem volt pisilni meg megmosni magat, akkor egyszeruen a vezetekbol kifolyik eleg sperma, hogy megtermekenyuljon a lany. Na ilyen okokbol esnek teherbe az lanyok. Akik nem tapasztaltak azok vedekezzenek is, mert sokfelol leselkedik a baba! Van akinek az nem gond, de bizony sokaknal eleg cifra lenne.
remélem valaki egyszer felszeletel pici apró darabokra, aztán megtudod, hogy mi a wok te szerencsétlen nyomorék hülye pi.csa.
mindenki úgy védekezik ahogy akar. rengeteg pár védekezik hosszú évekig megszakítással és nem lesz belőle baba.
ahol nem katasztrófa, hogyha becsúszik a gyerek, ott megfelelő forma, bár én maradnék a tablettás megoldás mellett. annál nincs jobb.
neked meg, kedves kérdező könnyű. nincs ember aki megdugna, persze hogy könnyen dumálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!