Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy tudják egyesek akkora...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudják egyesek akkora veszélynek kitenni magukat, h nem védekeznek? Mert ők majd időben kiszállnak? Ha ha ha.

Figyelt kérdés

én vok csak olyan normalis, vagy hulye, (??) h mindig védekezek??

20, l

2010. júl. 16. 00:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
hagyd már, ez a stilusa. ettől még nem rossz ember. legalább fölvitte az estédet, nem? amúgy meg szerintem se akar óvszert osztogatni, de azért rossz látni, hogy ennyi a felelőtlen..
2010. júl. 16. 01:20
 12/22 anonim ***** válasza:

azt egy szóval se mondtam, hogy a kérdező rossz ember. csak ezt a kompinyelvet még sehol nem láttam és még nem hallottam XD annyira lol XD

de vissza a témához. kérdező. nem tudsz velük mit tenni. de tényleg nem. de eszembe jutott mégegy ötlet. nyithaszt egy netes oldalt ami a szex negatív oldalát mutatja pl.: nemkívánt terhesség és nemi betegségek és még ami van. ezt honlapcímet középiskolák feltűnő helyére kirakod, és aki akarja megnézheti a honlapot.

de a felháborodáson és az aggodalman kívül nem tudsz annyira sokkal többet tenni az érdekükben. a média ezt szajkótzza beléjük. és őket ez érdekli. ez van... sajnálatos, de tényleg ez van...

L/18

01:13

2010. júl. 16. 01:27
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem a terhesseg a legnagyobb gond! Hanem a betegsegek terjedese. Hidd el, hogy van akiben meg lehet bizni es nem leszel terhes, de egy kis HPC, candida, chlamydia, mindig johet. Ugyhogy ha nem kimondottan ovszerrel vedekeztel, akkor semmivel sem vagy jobb a tobbitol.
2010. júl. 16. 01:39
 14/22 anonim ***** válasza:

ezek hülyék...nemtom mibajuk van ...

amugy meg , ezen már énis elgondolkodtam hogy most vajon csak én félek ennyire a nemkivánt terhességtől ?:S

Mindenhonnan azt hallom hogy á mi nem védekezünk , most a csaknem leszek terhes...

Egyik bnőm is ezt csinálja , mármint soha nem védekeznek , egyszerüen nem fogja fel h az elöváladéktól is lehet terhes...szerinte annyira minimális az esély h kár aggódni -.-'...

nameg hogy sokkal jobb gumi nélkül.pff

pedig értelmes lány ..áhh nemis értem...

2010. júl. 16. 01:39
 15/22 anonim ***** válasza:
én igazából a naptáros módszert nem értem. mi a fenéről szol? hogy működik? a pete bármikor megtermékenyülhet nem?
2010. júl. 16. 01:41
 16/22 anonim ***** válasza:
nem
2010. júl. 16. 01:44
 17/22 anonim ***** válasza:

01h41

Nem termekenyulhet meg mindig, csak epp nehez kiszamitani. A spermak jo sokaig elhetnek a noben, igy be is varhatjak a peteerest. Na meg a ciklus sem nem mindig a legprecizebb. Megesik, az is, hogy a fiu, nagyon beleeli magat es keson veszi ki. Es akkor jon a mese, hogy pedig idoben kivette, es az elovaladek az oka. Egy nogyogyasz irt egy cikket errol, hogy nagyon pici, szinte nulla a lehetosege annak, hogy attol teherbe essen valaki. Inkabb az tortenik, hogy pl. masodszor is nekifognak a parok, de kozben a fiu nem volt pisilni meg megmosni magat, akkor egyszeruen a vezetekbol kifolyik eleg sperma, hogy megtermekenyuljon a lany. Na ilyen okokbol esnek teherbe az lanyok. Akik nem tapasztaltak azok vedekezzenek is, mert sokfelol leselkedik a baba! Van akinek az nem gond, de bizony sokaknal eleg cifra lenne.

2010. júl. 16. 01:59
 18/22 anonim ***** válasza:
akarhogy legyen is.. a megszakitás akkor se védekezés. :S
2010. júl. 16. 02:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Ugye te kompinyelvvel nyalatod ki magad??
2010. júl. 16. 06:24
 20/22 anonim ***** válasza:

remélem valaki egyszer felszeletel pici apró darabokra, aztán megtudod, hogy mi a wok te szerencsétlen nyomorék hülye pi.csa.

mindenki úgy védekezik ahogy akar. rengeteg pár védekezik hosszú évekig megszakítással és nem lesz belőle baba.

ahol nem katasztrófa, hogyha becsúszik a gyerek, ott megfelelő forma, bár én maradnék a tablettás megoldás mellett. annál nincs jobb.

neked meg, kedves kérdező könnyű. nincs ember aki megdugna, persze hogy könnyen dumálsz.

2010. júl. 16. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!