Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Létezik, hogy tabi szedése...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy tabi szedése alatt teherbe estem?

Figyelt kérdés

Az a gond, hogy 2-3 szem tablettát egymás után úgy vettem be, hogy nem a megszokott időben(este 7 kor) hanem az egyiket este 10-kor, rá következő nap pedig, éjjel 12 kor. Utána pedig ismét 7-kor.(ez már a tablettaszedési időszak vége felé volt)

Volt vérzésem, utána ismét elkezdtem szedni, és már beszedtem kicsivel több mint egy heti adagot, de valahogy furán érzem magam. Reggel, este mindig hányinger, illetve néha fájdogál a hasam. Létezik, h teherbe estem? Ennyire számít pár óra eltérés? Köszönöm a segítséget!! üdv 25/L

2010. júl. 13. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Elvileg nem számít ez a pár óra eltérés és így csekély az esélye,hogy terhes vagy.

Mióta szeded a tablettát,nem lehet,hogy ez mellékhatás?

A hányinger és hasfájás pedig lehet gyomorrontás jele is,nem feltétlenül terhességé.

Menj el dokihoz,az a biztos,akkor megnyugszol!

2010. júl. 13. 23:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nem biztos h terhes vagy, 12 óra csúszáskor lehetsz terhes,ha csak 2-3 órát csúőszol akk nem kéne, v is nagyon minimális az esélye annak h terhes vagy. bár oszttársam anyukája fogamzásgátló mellett lett terhes, de ő normálisan szedte és teherbe esett.:S
2010. júl. 13. 23:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Kb 4-5 hónapja szedem a tablettát... Azért nem gyomorrontásra gondolok, mert 3-4 napja érzek reggel és este hányingert. De mindenképp elmegyek akkor dokihoz! Ilyenkor gondolom nem érdemes tesztet csinálni..hisz még most is szedem a gyógyszert...
2010. júl. 13. 23:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Minél elöbb menj el dokihoz,mert HA esetleg terhes lennél sürgősen abba kellene hagynod a tabletta szedést!De én úgy gondolom,abból,amit leírtál,hogy nem a terhesség miatt érzel így.Hányinger elég gyakori mellékhatása a fogamzásgátlóknak,a 4-5 hónap pedig még nem olyan hosszú idő,még kiderülhet,hogy nem alkalmas neked az adott tabletta.Remélem "csak" ez a gond és akkor felír neked a doki valami mást!

Amit még javasolni tudok,hogy állítsd be a mobilodat,hogy minden este adott időben jelezzen,hogy be kell venned,így nem lesz több csúszás!

2010. júl. 13. 23:09
 5/7 anonim válasza:
100%
tudtommal a tabi sem 100%os,az a pár óra nem fog osztani szorozni a hatása ellen. egy orvost mindenképp megér a dolog :)
2010. júl. 13. 23:11
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Biztos, Ikrek lesznek!
2010. júl. 13. 23:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet a tabletta mellékhatása is a hányinger (egy időben nekem is volt)

Szerintem, hogy megnyugtasd magad, vegyél egy tesztet. Ha terhes lennél, akkor a hányingeres időszakban már biztosat mutat a teszt :)

2010. júl. 14. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!