Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy valaki teherbe esik a fogamzásgátló szedése alatt?
Figyelt kérdés
Sokszor olvastam ezen az oldalon, hogy valaki így lett terhes, pedig normálisan szedte. Ők kivételek vagy ez egészen gyakori? Én is szedek fogamzásgátlót és egy kicsit megijedtem, hogy mégse vagyok majdnem teljesen védett.2011. szept. 4. 17:53
1/6 anonim válasza:
Pearll indexet nézd meg. Nem gyakori, de előfordul.
2/6 anonim válasza:
Ha rendesen szeded, nem hagysz ki szemet, nem hánysz és nem megy a hasad, nem szedsz antibiotikumot, akkor nem lesz semmi baj. :)
Aki itt van, és bogyó mellett lett terhes, azok közül mindenki "rendesen szedte".Persze... Én se vallanám be, hogy a saját hibám.. Lehet, hogy előfordul pár eset, de ez nagyon nagyon ritka.
Nem kell tartanod tőle!!!
3/6 anonim válasza:
előző, hülyeségeket beszélsz. mindenhol leírják, hogy a tabletta sem ad 100%-os védelmet, rendes szedés mellett sem. viszont nagyon kicsi az esély, hogy teherbe esnek mellette. valami 0.1%, asszem. ritkán, de megtörténhet.
4/6 anonim válasza:
Ritka de nem lehetetlen, akkor sem, ha rendesen szeded
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Úgy ahogy megnyugodtam. :)
2011. szept. 5. 22:25
6/6 anonim válasza:
Én fogamzásgátló mellett lettem terhes. Rendesen szedtem, egy szemet nem hagytam ki, nem volt mellette más gyógyszeres kezelés, mégis összejött. Sajnos el is vetéltem 9 hetesen. De, lehet. A betegtájékoztatóban is benne van, hogy 99,9%..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!