Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszer szedése közben teherbe eshetek?
Mindenképpen menj el nődokihoz, márcsak azért is, mert "nem jól" jött meg a menstruációd.
Ezeket a tüneteket sokminden kiválthatja. Ha tényleg aggódsz, akkor úgyis felkeresel nődokit, itt amúgy sem tudjuk megállapítani, hogy mi bajod van.
1. Ha normálisan beszedted, akkor 1 év alatt egy ezrelék esélye van annak, hogy teherbe esel.
Ha nem jól szedted, akkor ennél nagyobb: 50%, vagy igen, vagy nem.
2. A terhesség nem jár gyomorfájással. Azt viszont meg kell nézni, miért nem jött meg rendesen és mitől görcsölsz. Irány a doki. Látatlanban találgatni amatőröknek felesleges.
Kedves kérdező.
Nekem is ugyanez volt, nemrég.
A helyzet az, hogy ez egy baktériumos bélrendszeri fertőzés volt, amit ahogy hallottam sok ember összeszedett, furamód.. Na, a lényeg, hogy ha ilyen probléma áll fennt, akkor ez befolyásolhatja a menstruációt, nekem is alig alig jött meg, és fájt is. Azért elmentem vettem egy tesztet, de negatív lett.. Háziorvoshoz kellett menni, antibiotikum, aztán ennnyi. Egyébként az antibiotikum alatt is hat a gyógyszer, ha nem tartalmaz penicilint..
Úgyhogy szerintem ne aggódj, ez csak a betegség mellékhatása..
Ha jól szedted eddig a gyógyszert..
Teherbe eshetsz tabi mellett is, mivel semmi sem 100%. De sokkal nagyobb az esélye, hogy ezek a tünetek a gyógyszer mellékhatásai.
Egyébként ha többször is egy napos a vérzésed, akkor sürgősen orvoshoz kellene menned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!