Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gyógyszer szedése közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszer szedése közben teherbe eshetek?

Figyelt kérdés
Elolvastam a betegtájékoztatót, és nem ma kezdtem el szedni, csak furcsa dolgokat érzékelek, pl a legutóbbi menzeszem 1 napos volt és nem igazán volt akkor se meg és napok óta görcsölök sokszor van gyomor fájásom, hányingerem ( arra gondoltam h csak vmi baci ).....kezdek meg ijedni , előre is köszi a válaszokat
2011. febr. 11. 09:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha hormonális a szer akkor befojásolhatja ezeket a dolgokat, bár őszintén nem vagyok se nő, se nőgyógyász, nem értek ehez :S Menj el nőgyógyászhoz, egyébként kicsi eséllyel teherbe eshetsz tabi mellett is..
2011. febr. 11. 09:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha mostanában kezdted szedni,akkor tapasztalhatsz furcsaságokat a hormonok miatt.Ha nem,akkor pedig az 1-2 hibaszázalék benne van a pakliban sajnos.
2011. febr. 11. 10:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Mindenképpen menj el nődokihoz, márcsak azért is, mert "nem jól" jött meg a menstruációd.

Ezeket a tüneteket sokminden kiválthatja. Ha tényleg aggódsz, akkor úgyis felkeresel nődokit, itt amúgy sem tudjuk megállapítani, hogy mi bajod van.

2011. febr. 11. 10:01
 4/9 A kérdező kommentje:
tudom, és köszönöm, ma mindenképpen mentem volna, csak érdekelt, hátha volt alaki esetleg hasonló szituban am, lassan fél éve szedem
2011. febr. 11. 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:

1. Ha normálisan beszedted, akkor 1 év alatt egy ezrelék esélye van annak, hogy teherbe esel.

Ha nem jól szedted, akkor ennél nagyobb: 50%, vagy igen, vagy nem.

2. A terhesség nem jár gyomorfájással. Azt viszont meg kell nézni, miért nem jött meg rendesen és mitől görcsölsz. Irány a doki. Látatlanban találgatni amatőröknek felesleges.

2011. febr. 11. 10:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Nekem is ugyanez volt, nemrég.

A helyzet az, hogy ez egy baktériumos bélrendszeri fertőzés volt, amit ahogy hallottam sok ember összeszedett, furamód.. Na, a lényeg, hogy ha ilyen probléma áll fennt, akkor ez befolyásolhatja a menstruációt, nekem is alig alig jött meg, és fájt is. Azért elmentem vettem egy tesztet, de negatív lett.. Háziorvoshoz kellett menni, antibiotikum, aztán ennnyi. Egyébként az antibiotikum alatt is hat a gyógyszer, ha nem tartalmaz penicilint..

Úgyhogy szerintem ne aggódj, ez csak a betegség mellékhatása..

Ha jól szedted eddig a gyógyszert..

2011. febr. 11. 11:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, lehetsz terhes, a húgom az élő bizonyíték. (ő is gyógyszer mellett fogant) De még van rá sok példa.
2011. febr. 11. 11:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Teherbe eshetsz tabi mellett is, mivel semmi sem 100%. De sokkal nagyobb az esélye, hogy ezek a tünetek a gyógyszer mellékhatásai.

Egyébként ha többször is egy napos a vérzésed, akkor sürgősen orvoshoz kellene menned.

2011. febr. 11. 11:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Biztos van rá némi esély. Sógornőm például spirál mellett lett terhes! Na, az durva!!!
2011. febr. 11. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!