Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyógyszer szedése mellett ebben a hónapban kb. félidőben nyákos fehér folyást tapasztaltam (nem viszket). Lehetséges, hogy ilyenkor is teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek már 6 hónapja. Nem tudom, hogy máskor is tapasztaltam volna, de a gyógyszer szedése mellett ebben a hónapban kb. félidőben nyákos fehér folyást tapasztaltam(nem viszket).Rá 1 napra lefeküdtem a barátommal(először). Azt szokták mondani,hogy peteéréskor van ilyen, és azoknál akik nem szednek gyógyszert.Lehet,hogy nem használ a gyógyszer?2008. máj. 27. 09:23
1/3 anonim válasza:
Ha hat hónapja szedsz gyógyszert, és nem felejtetted el bevenni, akkor biztosan véd a gyógyszer. Azért érdemes lenne megvizsgáltatnod magadat, mert nem minden betegségnek vannak szembetűnő tünetei. Lehet, hogy valami gyulladásban van odabent, aminek komoly következményei lehetnek, ha nem kezelik. Nyugodj meg, terhességtől nem kell tartanod, de azért menj el dokihoz.
2/3 anonim válasza:
Terhes biztos nem lehetsz. Esetleg én is arra tudok csak gondolni, hogy gyulladásban van valamid és akkor nem is tapasztalsz viszketést.
3/3 anonim válasza:
menj nődokihoz akinek ugyanezt elmondod amit itt leírtál és mjd ő jobban tud segíteni. Am sztem is vmi fertőzés vagy gyulladás van odabent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!