Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért élnek sokan 14-15...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élnek sokan 14-15 évesen aktív nemi életet?

Figyelt kérdés

Elég durvának találom, hogy manapság a 14-15 éves kamaszok aktív nemi életet élnek, fogamzásgátlót szednek és el sem tudnak képzelni egy párkapcsolatot szex nélkül. Ha pár hét után mindenkivel ágyba bújnak, és a kapcsolatok általában 2-3 hónapig tartanak (ami alapból nem baj ebben a korban), akkor mire megházasodnak vagy legalább megállapodnak, hány szexpartnert tudnak majd összeszámolni? Miért annyira fontos a szex ebben a korban? Mert menő? Vagy más oka van?

És csodálkoznak, hogy mindenféle nemi nyavalyát elkapnak, azt se tudják, kitől..

2008. okt. 18. 14:37
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

OFF:

Már több mint egy éve (13 hónapja) vagyok a barátommal, és még nem feküdtem le vele, és nem azért mert "aberrált" vagyok...

Ja és annélkül is holtbiztosak vagyunk abban, hogy szeretjük egymást...nem csak egyetlen mód van ennek kifejezésére...

Amúgy 18 vagyok, a párom 19. És senki nem itélt még el, és még élek, kibirtam...

Nem mondom, hogy éljen mindenki igy, de szerintem átgondolandó. Egy másr párszor válaszolt lány. Üdv

Most keztünk beszélgetni a dologról ennyi idő után...

2008. nov. 1. 21:34
 32/41 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

Ne haragudj,de még fel sem merült bennetek a lefekvés kérdése 13 hónap alatt?Jó,nem azt mondom,hogy aberrált vagy,de azért 18 évesen még egyáltalán nem gondoltatok rá,akkor kölcsönös vonzalom sincs?Ha 13 hónapja együttvagytok,akkor gondolom azért van,mert szeretitek egymást.Akkor meg mire vártok???Őszintén érdekel...

2008. nov. 1. 23:32
 33/41 anonim ***** válasza:

De igen, felmerült...már az első hónapokban megbeszéltük az ezzel kapcsolatos dolgainkat...mindketten szüzek vagyunk még stb...a párom megértette azt h nem fogom elsietni, és maximálisan el is fogadta. persze történtek dolgok közöttünk, csak a konkrét dolog nem.

És nem azért mert nem vonzódunk egymáshoz, mert igen, nagyon. sőt:) csak jobbnak láttuk nem sietni. mostmár legaláb biztos lehetek abban hogy nem használtuk ki egymást...mostmár maximális a bizalom, ismerjük egymás testét lelkét 100 százalékosan. szerintem ez kell egy jó kapcsolatban, a többi meg jön magától, ha adott az alkalom:D

ja és nem kell elitélni emiatt...

üdv:)

2008. nov. 2. 14:17
 34/41 A kérdező kommentje:
Jó olvasni, hogy vannak még ilyenek is, mint a "18 éves lány" :-) Valószínűleg egy olyan kapcsolat, ahol a felek ilyen idősen ennyit vártak egymásra, nem fog hipp-hopp tönkremenni, mert nem a szexen, hanem a kölcsönös szereteten alapul..
2008. nov. 3. 11:12
 35/41 anonim ***** válasza:
:) koszi :)
2008. nov. 3. 13:39
 36/41 anonim válasza:
Ez akkora baromság , már bocsi!! Én 15 vagyok és nem élek szexuális életet.Elég nagy a baráti köröm és mindenki szűz. Persze hogy vannak akik járnak egymással , de senki nem él még szexuális életet!!Sok h*lye szülő egymásnak bebeszélik h : jujjuuuj a lányom / fiam , már él szexuális életet!!H*lyeség az egééééész!! Ha meg egy szülő ennyire nem bízik meg a saját gyerekében , hogy azt feltételezi rolla h már szexel , akkor az elég nagy baj. Ha meg ennire érdekli akkor meg kérdezze meg tölle.
2010. jún. 8. 10:40
 37/41 A kérdező kommentje:
Ennek nincs köze a szülőkhöz, nem őket kérdeztem meg és én sem az vagyok. Elég, ha itt olvasgatsz az oldalon egy kicsit és rájössz, hogy a te társaságod a (jó) kivétel.
2010. jún. 9. 17:55
 38/41 anonim ***** válasza:

2008-10-18 16:34

ekkor irtam egy választ-a 16 éves lány.

Jelentem,több,mint 2 éve együtt vagyok ugyanazzal a fiúval.:)Lassan 18 leszek,és ribanc sem vagyok.Szóval büszke vagyok magamra,akkor is,ha akkor kb. 27%-ra leértékeltek.:)

2010. jún. 19. 16:51
 39/41 A kérdező kommentje:
Akkor te vagy az a 10%, aki még évek múlva is ugyanazzal a seáccal van. De hidd el, a többség nem ide tartozik.
2010. jún. 23. 14:56
 40/41 anonim ***** válasza:
Nos én 14 évesen vesztettem el a szüzességet az akkori barátommal. Egyáltalán nem azért, mert "ez a menő", hanem mert nagyon szerettük és kívántuk egymást, ennyi. Ezzel nem tudom mi a baj, én ma 19 évesen is úgy érzem hogy jól döntöttem akkor, nem voltam hozzá éretlen. Annyi idősen is lehet valaki igazán őrülten szerelmes, és szeretkezni is lehet nem csak b@szni.
2011. febr. 22. 14:13
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!