Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élnek sokan 14-15 évesen aktív nemi életet?
Elég durvának találom, hogy manapság a 14-15 éves kamaszok aktív nemi életet élnek, fogamzásgátlót szednek és el sem tudnak képzelni egy párkapcsolatot szex nélkül. Ha pár hét után mindenkivel ágyba bújnak, és a kapcsolatok általában 2-3 hónapig tartanak (ami alapból nem baj ebben a korban), akkor mire megházasodnak vagy legalább megállapodnak, hány szexpartnert tudnak majd összeszámolni? Miért annyira fontos a szex ebben a korban? Mert menő? Vagy más oka van?
És csodálkoznak, hogy mindenféle nemi nyavalyát elkapnak, azt se tudják, kitől..
OFF:
Már több mint egy éve (13 hónapja) vagyok a barátommal, és még nem feküdtem le vele, és nem azért mert "aberrált" vagyok...
Ja és annélkül is holtbiztosak vagyunk abban, hogy szeretjük egymást...nem csak egyetlen mód van ennek kifejezésére...
Amúgy 18 vagyok, a párom 19. És senki nem itélt még el, és még élek, kibirtam...
Nem mondom, hogy éljen mindenki igy, de szerintem átgondolandó. Egy másr párszor válaszolt lány. Üdv
Most keztünk beszélgetni a dologról ennyi idő után...
Utolsónak:
Ne haragudj,de még fel sem merült bennetek a lefekvés kérdése 13 hónap alatt?Jó,nem azt mondom,hogy aberrált vagy,de azért 18 évesen még egyáltalán nem gondoltatok rá,akkor kölcsönös vonzalom sincs?Ha 13 hónapja együttvagytok,akkor gondolom azért van,mert szeretitek egymást.Akkor meg mire vártok???Őszintén érdekel...
De igen, felmerült...már az első hónapokban megbeszéltük az ezzel kapcsolatos dolgainkat...mindketten szüzek vagyunk még stb...a párom megértette azt h nem fogom elsietni, és maximálisan el is fogadta. persze történtek dolgok közöttünk, csak a konkrét dolog nem.
És nem azért mert nem vonzódunk egymáshoz, mert igen, nagyon. sőt:) csak jobbnak láttuk nem sietni. mostmár legaláb biztos lehetek abban hogy nem használtuk ki egymást...mostmár maximális a bizalom, ismerjük egymás testét lelkét 100 százalékosan. szerintem ez kell egy jó kapcsolatban, a többi meg jön magától, ha adott az alkalom:D
ja és nem kell elitélni emiatt...
üdv:)
2008-10-18 16:34
ekkor irtam egy választ-a 16 éves lány.
Jelentem,több,mint 2 éve együtt vagyok ugyanazzal a fiúval.:)Lassan 18 leszek,és ribanc sem vagyok.Szóval büszke vagyok magamra,akkor is,ha akkor kb. 27%-ra leértékeltek.:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!