Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élnek sokan 14-15 évesen aktív nemi életet?
Elég durvának találom, hogy manapság a 14-15 éves kamaszok aktív nemi életet élnek, fogamzásgátlót szednek és el sem tudnak képzelni egy párkapcsolatot szex nélkül. Ha pár hét után mindenkivel ágyba bújnak, és a kapcsolatok általában 2-3 hónapig tartanak (ami alapból nem baj ebben a korban), akkor mire megházasodnak vagy legalább megállapodnak, hány szexpartnert tudnak majd összeszámolni? Miért annyira fontos a szex ebben a korban? Mert menő? Vagy más oka van?
És csodálkoznak, hogy mindenféle nemi nyavalyát elkapnak, azt se tudják, kitől..
(lehet off lesz)
a miértekre nem írom le megint a választ, egyszer már megtettétek helyettem.
csak annyit mondanék, hogy ezek a srácok és lányok koravének lesznek, nagyon hamar felnőnek, lerövidül a gyerekkoruk, és amikor majd észbe kapnak 20on évesen (az értelmesebbje) sajnálják, hogy ilyen hamar felnőttek, és visszamennének a gyerekkorba. (itt kezdődik egy másik téma, a depresszió) kár hogy ilyen korban még a szülőkre van utalva félig meddig a gyerek, akik el sem magyarázzák azt, hogy működnek a dolgok valójában.
"Érdekes, hogy a "másik oldalról" még senki nem írt semmit.. Ez is bizonyítja, hogy igazi magyarázatot nem tudnak adni rá, csak olyasmiket, hogy "mindenki ezt csinálja"."
Na akkor én vagyok a "másik oldal"...
14 éves vagyok a szüleim felvilágosítottak rendesen nem is egyszer. Bulizni csak oda engedtek ahol ismereték valamennyire a társaságot. Aztán összejöttem a barátommal akivel fél év után lefeküdtem. És nem azért, mert mindenki ezt csinálja vagy mert menő hanem mert szeretem és megbízok benne. Nem bántam meg. És most egy éve járunk, és tök boldogok vagyunk. Am szellemileg is érett vagyok higgyétek el. Bizonyíték erre az, hogy a gyógyíthatatlan beteg báttyámhoz majdnem minden nap bejárok a kórházba, ellátom a házimunkát amíg anyám dolgozik(mert egyedül nevel minket) és nem vagyok egy depressziós állat. Szóval nem minden 13-14 éves szexel azért csak mert menő dolognak tartják. Sőt sztem igenis SOK 14 éves van aki azért fekszik le a barátjával, mert szereti és érett.
Persze akin már vagy ketten hárman végigmentek és még 15 sincs és úgy mondják, h "Azért feküdtem le vele mert szeretem" na azok tényleg csak kíváncsiságból és menőségből szexelnek vagy, mert nagyon nincsenek tisztába az érzéseikkel.
Tehát összességében sztem ne ítéljetek el minden fiatalt aki lefekszik a barátjával, mert igenis vannak akik érettek és felkészültek :-)
Jha bocsi a regényért csak picit ideges lettem, h mindenki elítéli ezt a dolgot...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!