Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élnek sokan 14-15 évesen aktív nemi életet?
Figyelt kérdés
Elég durvának találom, hogy manapság a 14-15 éves kamaszok aktív nemi életet élnek, fogamzásgátlót szednek és el sem tudnak képzelni egy párkapcsolatot szex nélkül. Ha pár hét után mindenkivel ágyba bújnak, és a kapcsolatok általában 2-3 hónapig tartanak (ami alapból nem baj ebben a korban), akkor mire megházasodnak vagy legalább megállapodnak, hány szexpartnert tudnak majd összeszámolni? Miért annyira fontos a szex ebben a korban? Mert menő? Vagy más oka van?
És csodálkoznak, hogy mindenféle nemi nyavalyát elkapnak, azt se tudják, kitől..
nem sok valaszal ertek egyet cska az elotem levovel...igenis vannak olyan tizenvesek akik szeretetbol vekszneek le a baratjukal igaz 14 eves korban meg koria de ha o eleg eretnek erzi magat ahoz akkor miert is szamit a kor?most ha en atz mondom hogy tessek itt vagyok 16 eves akkro mar sexelhetek mert mar 16 vagyok es apszolut nem eret akkor mit is szamit ez a kor?ezt az egyet nem ertem....ha e eleg erett vagy hozza tudod mit jelent az vedekezel rendesen es igen szereted azt a fiut es ugy erzed hogy o megerdemli hogy lefekudj vele akkor szerintem ez a kor nem igazna szmit mar ....jo nem mondom atz hogy 12 eves korban kezd el de a 14 szerintem nem anyira nagyon korai...es ennek szerintem semmi koze sincs a korhoz
2008. okt. 20. 19:48
22/41 anonim válasza:
Akkor megfordítom a kérdést: Én már rég nem a babáimmal szerettem volna foglalkozni 14 éves koromban, mert miután 13 éves koromban "ivarértem", azonnal és meglepve fedeztem fel magamban a szerelem mindent elsöprő érzését egy kékszemű srác iránt, de lélekben még valóban nagyon gyermek is voltam, mert abszolút nem mertem jelezni sehogy a vonzalmamat. Ebben nem sok változás történt 18 éves koromig, pedig határozottan vágytam a szexre, és sajnálom is, hogy abban a félgyermeki hormonbombás időszakomban nem akadtam rá olyan pasira, aki szépen bevezet a dologba, úgyhogy 18 évesen éppen olyan kapkodósan, és "de ciki" alapon mentem bele a szexbe egy bunkó alakkal, mint egy buta tini, úgyhogy nem is volt egy jó élmény. Szóval lehet ezt "idejében" is szarul csinálni. A felvilágosításról meg: az én anyám nem szégyellte a témát elmagyarázni 12 éves koromban, és megvette az akkor kapható felvilágosító irodalmat is, amiben le volt írva a biológiai lényeg, meg néhány - mostanában már nevetségesen elavult - tanács, amit a nemi életről tudni illik, de amitől nem lettem sokkal bölcsebb. Node ez már elég régen volt...:-D
2008. okt. 22. 22:05
23/41 anonim válasza:
Olvasom a beirásokat és az az érzésem, hogy a középkorban élek az inkvizició alatt. Az én első szexuális élményem hatéves koromban volt és nagyon jó volt, hiszen ma is emlékszem rá. Akkor az indíttatás természetesen nem az utódnemzés volt, hanem az ismeretlen felfedezése, majd pedig a jó élvezete. A ti hozzáállásotokkal nem szabad csokit adni a gyereknek, mert az árt a fogaknak. Ne kezeljétek ugy a szexet, mint egy tabut, a szex az élet szerves része, nélküle kihalna az emberiség. Nem véletlenül teremtette Isten vagy Darwin úgy az embert, hogy élvezze a szexet. Tiltom a gyerekemet a cigitől, az alkoholtól, de nem tiltom a természetes viselkedéstől. Akinek nem természetes a szex, az az aberrált.
2008. okt. 24. 01:55
24/41 A kérdező kommentje:
2 megjegyzés:
Az, hogy az ember még szűz, nem jelenti azt feltétlenül, hogy nincs hosszabb párkapcsolata. Nekem is voltak, mégsem feküdtem össze azokkal a srácokkal 15-16 éves koromban.
Másik: a szülő felelőssége nagyobbrészt nem ott van, hogy elengedi-e a gyereket buliba meg diszkóba 14 évesen, hanem a korábbi nevelésben. 13-14 évesen már nem sokat lehet változtatni egy gyereken, ha a nevelése korábban el lett cs*szve..
Ja, és persze vannak 12 évesen szexelők is, de ez azért még nem túl gyakori, de annál durvább (!) és kicsit más kérdés.. Én kifejezetten a 14-16 évesekről beszélek, akiknél már "ciki", ha valaki szűz..
2008. okt. 24. 17:26
25/41 A kérdező kommentje:
Kedves 14 éves lány! Nem akarlak leszúrni, de olyan magas lóról beszélsz, hogy igen, az a ribanc, aki 15 éves koráig már több fiúval is lefeküdt.. Szerintem könnyen lehet, hogy 15 éves korodra már a 3. barátod lesz neked is. (ne így legyen) Gondolj csak bele: statisztikailag hány 13 évesen összejött pár marad együtt véglegesen? Vagy akár csak mondjuk 5 évig? Az, hogy valakinek 14 évesen van barátja és tényleg szereti, nem jelenti azt, hogy le kell vele feküdni. Vagy máshogy nem lehet kimutatni a szeretetet ebben a korban?? Te is ugyan azt a szöveget mondod, mint sokan mások: mert szeretem. Egy gyerek 12 éves korától mondjuk 20 éves koráig, amíg megházasodik/megállapodik, mondjuk 10 fiúval/lánnyal jár. Persze van, aki 20-30-cal is. Most ha mindenki mindegyikkel lefekszik.. Szóval szerintem ebben a korban is jó szerelmesnek lenni (persze, én öreg csak 16 éves koromban voltam először szerelmes..), de nem kéne a felnőtteket majmolni, és azt hinni, hogy ez a szeretet kifejezésének egyetlen módja.
Utolsó válaszoló: nem tudom, ki ítélte el itt a szexet, de te itt valamit nagyon benéztél! Én csak a gyerekek közötti szexet ítélem el, de azt hiszem, ezzel minden normális ember így van..
2008. okt. 24. 17:53
26/41 anonim válasza:
"Én csak a gyerekek közötti szexet ítélem el,"
Ezt komolyan írod? Megdöbbentő. Te nem játszottál gyerekkorodban papás-mamást? Mikor tanultad meg a nemedhez illő viselkedést?
2008. okt. 25. 05:18
27/41 anonim válasza:
en 20 eves fiu vagyok es tudom mikor en 15-16 eves voltm mennyire cikinek tartotam es szegyeltem ugymond mikor kerdeztuk egy csoportban az osztalyba hogy meg ki szuz kozulunk.18evesen kezdem el a sexualis eletemet es olyan megkonnyebultnek ereztem magam alig vartam megtortenjen.szerintem nagy a kivancsissag de meg is jobb ha kesobb kezdik el a sexualis eletet az az 18 ev korul....foleg a lanyoknal mert 14-15 meg korai meg nem eleg eretek se psihikailag sem testileg.a szulok is hibasak hogy nem vigyaznak rajuk vagy tul sokat hagynak utanuk de sokan dolgoznak es amiat van ez...es ha a szulo jo is ha a gyereke meg akarja kezdeni a szxualis eletet ugy is megfogja kezdeni akar mennyire is tiltana...ilyenkor meg nagyobb a vagy.es tudok lanyokat akik 18 utan kezdtek el a sexuais eletuket sot meg kesobb is es nem haltak bele hogy kivartak,legalabb az igazi pasinak ajandekoztak szuzeseguket aki szereti oket.
2008. okt. 25. 14:30
28/41 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszoló: Persze, hogy játszottam papás-mamást, azt már óvodában is játszik az ember.. De námi különbséget vélek felfedezni a papás-mamás játék és a dugás között..
2008. okt. 26. 09:57
29/41 anonim válasza:
nem kevetjétek a dugást és a szexuális életet. Az elöbbi az utobbinak csak egyik eleme. A petting, önkielégitás is szex.
2008. okt. 26. 16:05
30/41 anonim válasza:
Kérdezőnek mondom, h iszonyat makacs vagy! Csak azt a választ fogadod el amit te kigondoltál. Am az a 14 éves csaj vok. És képzeld nem csak azért feküdtem le a barátommal, h kimutassam, h szeretem... Mert akkor már a második hónapban lefeküdtem volna vele. Am meg szex nélkül is tisztában volt azzal, h szeretem! És nem tudom miért tartod annyira hihetetlennek, h egy 14 évesen hosszú távó kapcsja legyen valakinek. Báttyám haverja 13 éves kora óta jár egy csajjal, most 24 éves. Am meg ne írj ugy mintha ismernél. Képzeld hidd el, h meglesz a barátom 15 sőt 16 évesen is. Jah a felnőtteket nem majmoltam... Jah meg olyasmit írtál, h nekem 15 évesen már lehet, h a harmadik barátom lesz és mindegyikkel lefekszek?! Képzeld aki éppen most van az a harmadik barátom és érdekes az előtte lévőkkel is 2/4 hónapig jártam és nem feküdtem le velük. Szóval nem fogok mindenkivel lefeküdni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!