Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal fiuk/lányok, mit kérdeznétek egy tapasztalt harmincas nőtől?
79: Rengeteg nem szép, de jó társaság, jó személyiségű pasit ismerek, akik kapcsolatban élnek. Szerintem nem a külsőn múlik, hanem hogy milyen veled lenni.
80: Ezt nehéz megfogalmazni. Mintha azt kérdeznéd, hogy mitől lakok fantasztikusan jól.
A jó szeretkezés átfogó. Kielégíti a bőröm, a lelkem, a szíven, és lent is. Van benne bújás, ölelés, cirógatás, egybeolvadás. Fura, de nem is feltétlen kell hozzá orgazmus.
Sokat gondolkodtam. Mert rengeteg kérdésem volna. Olyan kérdéseim, amin egy szexuálpszichológus is csak vakarná a fejét…
De azt írod, csak egyet kérdezhetek…
És bár elsőre túl egyszerűnek fog tűnni a kérdésem, de nem az…
Hova tűntek a hozzád hasonló nők?
Végigolvastam a teljes válasz listát…
Így már jobban értelek. És érződik a segítőkésség…
Hova tűntek a hozzád hasonló nők?
De tényleg hova? Hosszasan írhatnék arról, hogy mi minden változott…
De az több oldalas írás lenne…
Így csak röviden azt kérdezem: Szerinted hova tűntek a hozzád hasonló segítőkész nők?
79 es vagyok.
tegyuk fel jo a szemelyisegem, de semmi extra... semmi kiemelkedo duma, se humor semmi extra tarsasag. foleg h a munkshelyemen is csak pasik dolgoznak.
24 f vagyok.. szerinted hol es milyen mennyisegben kene ismerkednem hogy talaljak egy baratnot?
82:
Hova tűntek a hozzád hasonló nők? Szerintem itt élnek közöttünk :)))
Mi során változott mi minden? Hogy végigolvastad a kérdéseket?
79, 83: Baráti társaságod van? Hobbid, érdeklődésed? Sport?
84: Nehéz kérdés. Gondolom, ha kiveszed a szemed, le tudod takarni az arcod, mint a kalóz, nem?
Vállalnád egy 30-as pasi "tanítását" ilyen témában?
- hogyan jelezhetem a Nőknek, hogy szubmisszív vagyok, és benne lennék, hogy átadjam Neki az irányítást szinte mindenben - de nem tolakodó, bántó, erőltető stílusban, tehát úgy, hogy aki nem domináns, az észre se vegye, vagy ne érezze durvának a dolgot
- hogyan teremthetek olyan helyzetet egy Nővel, amiben alul maradhatok valami(k)ben, és Ő ezt pozitívan élné meg (pl. büszke lehetne rá, hogy legyőzött, vagy kellemes érzés lenne neki a tudat, hogy jobb nálam, vagy értékelné az irányítás lehetőségét, mert "normális" pasiktól ezt nem kapná meg ezen a téren, stb.)
- hogyan mutathatok sok tiszteletet és óvatosan valamennyi alázatot egy Nővel szemben, ami nem lealacsonyító (látszólak ez ellentmondás, de remélem érted)
- hogyan kell úgy kezet csókolni egy Nőnek, hogy az mások előtt is kivitelezhető legyen, ne legyen kellemetlen mások előtt sem Neki, sem nekem (de ha csak olyan megoldás van, ami neki nem kellemetlen, az is érdekelne)
- hol lehet a határvonal ebben az egészben, amit egy normális, egészséges Nő még elfogadna, értékelne egy ilyen férfiban, és mi lehet az, ami már éppen túl van ezen
(Tudom, hogy egy üzenetben csak egy kérdést vártál, de nekem mindegyik fontos. Persze választok egyet, ha akarod, vagy leírom őket külön-külön ;-)
(privátban érdekel a válasz, ha valamiért úgy könnyebb, vagy bármi)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!