Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal fiuk/lányok, mit kérdeznétek egy tapasztalt harmincas nőtől?
Privát kérdező: Masztizni? Van hogy egy nap 3x, de van, hogy hetekig egyszer sem. Teljesen változó
7: Egy percig se aggódj a méreted miatt! Nem kell kép, elég, ha leírod milyen.
8: Én nem, mert kapcsolatban vagyok, de biztos, hogy lenne, akit érdekelne a kérésed! Tedd fel kérdésnek, szerintem találsz rá jelentkezőt!
9: Az anált nem, a többit kb egyformán. Ha választanom kell, akkor az összebújós szeretkezés a kedvencem.
Voltam egyszerre 2 pasival, de az a korábbi kapcsolatomban volt. nem volt akkora élmény, hogy megint arra vágyjak. A kérdés többi részére nem a válasz.
10. szerencsére több olyan is volt. Különleges helyzetek, vagy különleges szex miatt volt emlékezetes.
12: Igen, tanítanék, de nem kapcsolatban. Biztos lenne olyan jelentkező, aki szívesen megtenné neked!
9-es vagyok újra: Mit veszel fel ha nagyon dögös és csábító akarsz lenni?
Lennél-e a strandon egy szál tangában, felső nélkül? Itthon / külföldön.
14: Mivel magas, vékony vagyok, a derekamat, hátamat vállamat, combjaimat emelem ki. Hozzá egy farmer rövidnadrág, vagy farmer miniszoknya. A lenge egyberuha is jól áll nekem.
Tangában lennék, de nem szoktam. Olyan helyekre járok, ahol családok, gyerekek is vannak, ott meg nem annyira illik toplessezni.
Hány partnered volt eddig? Mettől számítod magad tapasztaltnak?
Mennyi idős volt a legidősebb és legfiatalabb és Te mennyi voltál akkor?
Köszi az eddigi válaszokat! Olyan jó egy igazi nő akivel tabuk nélkül lehet intim témákról beszélni.
16: 20+. Tapasztaltnak, nem tudom. Szerencsére megéltem dolgokat, jókat is, rosszakat is.
A legidősebb, Kb. 45, a legfiatalabb kb 18. Az időssel 28, a fiatallal 16 évesen voltam.
Szívesen segítek, azért tettem fel a kérdést.
Nem kérek privátokat, csak itt válaszolok!
Nővel kipróbálnád vagy már kipróbáltad?
Szültél? Ha igen, utána mennyiben változott a szexuális életed?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!