Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiatal fiuk/lányok, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal fiuk/lányok, mit kérdeznétek egy tapasztalt harmincas nőtől?

Figyelt kérdés
... intim, szex, és párkapcsolati témában.
2017. júl. 26. 09:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 A kérdező kommentje:

Privát kérdező: Masztizni? Van hogy egy nap 3x, de van, hogy hetekig egyszer sem. Teljesen változó

7: Egy percig se aggódj a méreted miatt! Nem kell kép, elég, ha leírod milyen.

8: Én nem, mert kapcsolatban vagyok, de biztos, hogy lenne, akit érdekelne a kérésed! Tedd fel kérdésnek, szerintem találsz rá jelentkezőt!

2017. júl. 26. 10:15
 12/89 anonim válasza:
Én azt kérdezném, hogy egy huszonévest vagy tizenévest is tanítanád, gyakorolnád vele a szexet?
2017. júl. 26. 10:16
 13/89 A kérdező kommentje:

9: Az anált nem, a többit kb egyformán. Ha választanom kell, akkor az összebújós szeretkezés a kedvencem.

Voltam egyszerre 2 pasival, de az a korábbi kapcsolatomban volt. nem volt akkora élmény, hogy megint arra vágyjak. A kérdés többi részére nem a válasz.

10. szerencsére több olyan is volt. Különleges helyzetek, vagy különleges szex miatt volt emlékezetes.

12: Igen, tanítanék, de nem kapcsolatban. Biztos lenne olyan jelentkező, aki szívesen megtenné neked!

2017. júl. 26. 10:20
 14/89 anonim ***** válasza:

9-es vagyok újra: Mit veszel fel ha nagyon dögös és csábító akarsz lenni?

Lennél-e a strandon egy szál tangában, felső nélkül? Itthon / külföldön.

2017. júl. 26. 10:23
 15/89 A kérdező kommentje:

14: Mivel magas, vékony vagyok, a derekamat, hátamat vállamat, combjaimat emelem ki. Hozzá egy farmer rövidnadrág, vagy farmer miniszoknya. A lenge egyberuha is jól áll nekem.

Tangában lennék, de nem szoktam. Olyan helyekre járok, ahol családok, gyerekek is vannak, ott meg nem annyira illik toplessezni.

2017. júl. 26. 10:26
 16/89 anonim ***** válasza:

Hány partnered volt eddig? Mettől számítod magad tapasztaltnak?

Mennyi idős volt a legidősebb és legfiatalabb és Te mennyi voltál akkor?

Köszi az eddigi válaszokat! Olyan jó egy igazi nő akivel tabuk nélkül lehet intim témákról beszélni.

2017. júl. 26. 10:26
 17/89 anonim ***** válasza:
Wow, ez nagyon tetszik, amit a #15-ös válaszban írtál. Nekem is nagyon bejön a hátat, vállakat, lapockát szabadon hagyó miniruha a lányokon. És bejönnek a karcsú, magas lányok.
2017. júl. 26. 10:29
 18/89 A kérdező kommentje:

16: 20+. Tapasztaltnak, nem tudom. Szerencsére megéltem dolgokat, jókat is, rosszakat is.

A legidősebb, Kb. 45, a legfiatalabb kb 18. Az időssel 28, a fiatallal 16 évesen voltam.

Szívesen segítek, azért tettem fel a kérdést.

Nem kérek privátokat, csak itt válaszolok!

2017. júl. 26. 10:30
 19/89 anonim ***** válasza:

Nővel kipróbálnád vagy már kipróbáltad?

Szültél? Ha igen, utána mennyiben változott a szexuális életed?

2017. júl. 26. 10:31
 20/89 A kérdező kommentje:
19: kipróbáltam már, de csak kíváncsiságból. Nem szültem még.
2017. júl. 26. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!