Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiatal fiuk/lányok, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal fiuk/lányok, mit kérdeznétek egy tapasztalt harmincas nőtől?

Figyelt kérdés
... intim, szex, és párkapcsolati témában.
2017. júl. 26. 09:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 A kérdező kommentje:

69: Ezt nem tudom. Úgy kimondottan én sem vagyok oda érte.

70: Amit már írtam, hogy a többes. Nem olyan izgalmas, mint aminek látszik

Legmerészebb? Strandolók közt, meg autópálya hídján.

Mit ajánlok? A tudatos, meg a tantrikus szexet.

2017. júl. 27. 09:07
 72/89 anonim ***** válasza:

milyen ferfiakat nezel le vagy kerulsz?

mi az ami taszit egy ferfi kozeledesekor?

2017. júl. 27. 15:03
 73/89 anonim ***** válasza:
Szia, mi a véleményed az arcra élvezésről és a kebel szexről?
2017. júl. 27. 16:05
 74/89 A kérdező kommentje:

72: A lenézés nem jó szó, a kerülés, vagy a nem szimpatizálás jobb. Olyanokat, akik a pénzükkel, autójukkal akarnak hódítani. Akik önzők, önteltek. Akik Lenézik a nőket, vagy a többi embert. Akik csak a felszínen csillognak, de belül üresek.

73: Az arcra élvezéssel semmi bajom. 2-3 havonta előfordul köztünk is. Nem szeretem, ha a szemembe megy, a hajból is nehezen jön ki, de mindkettőt ki lehet bírni :)

A kebelszexre nem vagyok jó, nincsenek akkora melleim. Akinek megadatott, annak az is a normális szex része lehet. Elhiszem, hogy a férfiaknak örömöt szerez.

2017. júl. 27. 17:07
 75/89 anonim ***** válasza:

a nok mennyire valogatnak kulso teren? mennyire fontos a kulso?

utobbi idoben rengeteg elutasitast kaptam arra hivatkozva hogy nem vagyok az esetuk.

lehet ilyenkor tenni valamit?

gondolom nem artana ha egy normalis fodraszhoz elmennek, illetve nagyon elegansan oltoznek ki

2017. júl. 27. 18:05
 76/89 anonim ***** válasza:

amugy normalisan is nezek ki... tobb csajjal is szemelyesen lebeszeltem a randit, sokan azt irtak h megse talizzunk mert nem vagyok az esetuk... elotte jol meg normalisan elbeszelgettunk... van aki vissza sem jelolt...

normalisan nezek ki, gond igazabol nincsen szerintem a kulsommel, a szovegem is ok.

2017. júl. 27. 18:07
 77/89 anonim ***** válasza:
Akik csak óvszerrel védekeznek azoknál hogyan oldanád meg a spontán szexet?
2017. júl. 27. 18:50
 78/89 A kérdező kommentje:

75-76: Persze, mindenki válogat. Légy igényes, tiszta, normális! szerinted mi a közös a visszautasításokban? Próbáld valakitől megkérdezni. Barátaid mit mondanak?

77: Nem értem. Hát óvszerrel :)

2017. júl. 27. 19:17
 79/89 anonim ***** válasza:

szerintem az a kozos a visszautasitasokban hogy nem vagyok elegge jokepu. pedig az atlagtol szerintem meg igy is talan egy fokkal jobban nezek ki... irtam is ki kerdest, kuldtem kepet, irtak hogy nincs velem semmi gond.. egyebkent chatelgettem itt gyakorin, amint kepet kuldtem ob. mind eltunt :)

szemelyesen is ugyanez a tortenet.

amiket felsoroltal, ezek alap dolgok... nalam is a legtobb embernel szintugy szerintem...

2017. júl. 27. 20:53
 80/89 anonim ***** válasza:
Mit jelent számodra egy,, kiadós,, szeretkezés? -hogyan lehet ezt nálad elérni, hogy ezt mond a végén
2017. júl. 28. 08:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!