Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal fiuk/lányok, mit kérdeznétek egy tapasztalt harmincas nőtől?
Figyelt kérdés
... intim, szex, és párkapcsolati témában.2017. júl. 26. 09:47
32/89 anonim válasza:
Hű srácok!
Egy igazi Teréz anyu!
Vastaps!
34/89 A kérdező kommentje:
33: Ha fogamzóképes nő vagy, akkor lehetsz.
2017. júl. 26. 10:50
35/89 anonim válasza:
Küldesz nekem egy képet a melleidről? :)
36/89 anonim válasza:
20+ szexuális partner mellett, hogyan tudtál egy fix, tartós kapcsolatot kialakítani? Mert gondolom ez problémát okoz ebben a korban. Azért érdekel, mert körülöttem a barátnők (akár 20+, akár 30+), sokaknak problémát okoz a párválasztás és kapkodnak minden épkézláb pasi után, aki csak félig is normális és ő közöttük is van, aki elég sok partnerrel lefeküdt már. Bár a legtöbb pasi 16 volt egy olyan csajnál, aki merészebb volt és bevállalt egyéjszakásokat. Az átlag 10 pasi alatt maradt.
37/89 A kérdező kommentje:
35: Miért küldenék? És az neked mire lenne jó, Csak egy kép lenne, amiből tonnányit találsz a neten.
2017. júl. 26. 10:56
38/89 A kérdező kommentje:
36: régebben önismereti problémáim voltak, és nem mertem nemet mondani. Ezen már túl vagyok egy ideje, ma már nem okoz problémát. A barátom elfogadja a múltamat (én is az övét).
2017. júl. 26. 10:58
39/89 anonim válasza:
Mekkora az a méret, ami szerinted a legjobb? Hossz, vastagság? Ill. Mekkorák azok amik még úgy elmennek?
40/89 anonim válasza:
Megmondanád, hogy hány százalékos a hasznos tanácsod itt a gyakorin?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!