Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiúknak a mai világban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak a mai világban miért nem számít semmit ha egy lány még szűz?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek persze, de én a mai korosztályomba csak azt látom hogy tök mindegy hogy a lányban 50 ember volt, vagy 0, ugyanúgy kezelik őket és ugyanúgy csak az a cél hogy lefektessék őket. Persze ez nem csak a fiúk hibája hiszen a lányoknak is kéne legyen annyi tisztelet maguk felé hogy nem fekszenek le fűvel-fával, de nem értem az egészet, és én érzem magam kellemetlenül hogy még szűz vagyok, és kezdem azt is hinni hogy emiatt nincs barátom már egy jó ideje. Ti hogy vagytok ezzel? 17/L
2017. ápr. 25. 19:48
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Utolsó, te nem azért maradsz örök szűz, mert a lányoknak nem kellenek a szűz pasik. Neked azért nincs esélyed sem náluk, mert már ebből a pár soros írásodból is látszik, hogy nulla az önbecsülésed, nulla az önbizalmad és kb. szólni sem mersz egy lányhoz, mert már eleve fel is adtad az egészet. Az ilyen pasik nyilván senkinek sem kellenek. Gondolj bele, ha lány lennél, ki tetszene jobban: aki önsajnáltat és udvarolni sem mer neked, vagy aki kiegyensúlyozott és közvetlen?
2017. máj. 7. 06:26
 32/32 anonim ***** válasza:
Igazad lehet, 31-es. Úgy vagyok már vele, mint az ateista az Istennel. Mondhatják neki, hogy igenis, van Isten, ha egyszer nem hisz benne. Nekem is jöhet akárki, hogy "legyen több az önbizalmad", meg "légy tökös". Persze, pont akkor romboltak le teljesen, amikor dúzzadtam az önbizalomtól....
2017. máj. 7. 10:09
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!