Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiúknak a mai világban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak a mai világban miért nem számít semmit ha egy lány még szűz?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek persze, de én a mai korosztályomba csak azt látom hogy tök mindegy hogy a lányban 50 ember volt, vagy 0, ugyanúgy kezelik őket és ugyanúgy csak az a cél hogy lefektessék őket. Persze ez nem csak a fiúk hibája hiszen a lányoknak is kéne legyen annyi tisztelet maguk felé hogy nem fekszenek le fűvel-fával, de nem értem az egészet, és én érzem magam kellemetlenül hogy még szűz vagyok, és kezdem azt is hinni hogy emiatt nincs barátom már egy jó ideje. Ti hogy vagytok ezzel? 17/L
2017. ápr. 25. 19:48
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
89%
Tudod, ez olyan mint a korrupció. Csak annak rossz aki kimarad belőle.
2017. ápr. 25. 19:50
 2/32 A kérdező kommentje:
Inkább legyen nekem "rossz" minthogy példát vegyek a mai céltudatos r***ncokról és egy idegennel veszítsem el ;)
2017. ápr. 25. 19:55
 3/32 anonim ***** válasza:
48%
Hidd el nem mindenki céltudatos r...nc aki elveszíti. Tény hogy hányok hogy mi kell a te korosztályodnak, de nem véletlen hogy vki szűz.
2017. ápr. 25. 19:56
 4/32 A kérdező kommentje:
Lehet a társadalommal van gond, lehet hogy velem és túl feminista vagyok de én ezt akkor is így gondolom és nem igazán tudom megváltoztatni ezt, inkább szeretném megérteni.
2017. ápr. 25. 19:57
 5/32 anonim ***** válasza:
40%

nekem volt szűz barátnőm 20 éves volt

8 hónapig voltunk együtt, az is maradt :D

elég önző volt :S

nem mind1, nem erőltettem a dolgot...minden téren tapasztalatlan volt...nem minden szűz csaj ilyen, de ki lehet ilyet is fogni :D

24F

6/32 anonim ***** válasza:
28%
Te tudod. Mindenesetre, küldj egy képet :)
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs azzal, ha egy lány szűz, akárhány éves is legyen. Lehet, mindenki valami mást magyaráz bele, de a sok válás nem azoknál történik, akik szüzek voltak X éves korukig.
2017. ápr. 25. 19:58
 8/32 A kérdező kommentje:
Látom nem tudod értelmezni amiket írok, még küldjek képet...😅
2017. ápr. 25. 20:01
 9/32 anonim ***** válasza:
48%
Hidd el tudom mi jár a fejedben :) nsm véletlenül kértem a képet :D
2017. ápr. 25. 20:02
 10/32 anonim ***** válasza:
54%
Engem sosem zavart ha valaki szűz, sőt, sokkal izgatóbb bizonyos szempontból. Egyrészt tisztelem érte a lányt, hogy nem adja oda magát mindenféle idiótának, másrészt ha velem éli meg az első élményét, akkor imponáló, hogy én vezethetem be, taníthatom, formálhatom kicsit a magam módjára. Ez most nagyképűen fog hangzani, de ritka a nálam figyelmesebb, magasabb szexuális intelligenciával rendelkező férfi. Így mindenki jól jár: a lány azért, mert mellettem a legmagasabb szinten élheti át a testi és lelki örömöket, én pedig azért, mert egy szűz lánynál még nincsenek berögzült technikák, így ő is akképp fog velem szeretkezni, hogy nekem próbáljon a legtöbb örömet okozni. 27F
2017. ápr. 25. 20:15
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!