Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiúknak a mai világban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak a mai világban miért nem számít semmit ha egy lány még szűz?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek persze, de én a mai korosztályomba csak azt látom hogy tök mindegy hogy a lányban 50 ember volt, vagy 0, ugyanúgy kezelik őket és ugyanúgy csak az a cél hogy lefektessék őket. Persze ez nem csak a fiúk hibája hiszen a lányoknak is kéne legyen annyi tisztelet maguk felé hogy nem fekszenek le fűvel-fával, de nem értem az egészet, és én érzem magam kellemetlenül hogy még szűz vagyok, és kezdem azt is hinni hogy emiatt nincs barátom már egy jó ideje. Ti hogy vagytok ezzel? 17/L
2017. ápr. 25. 19:48
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
73%

Köszi, kb ezt akartam leírni :)

Kérdező, te minden vagy, csak feminista nem...

Egyébként nekem az is furcsa, aki a szüzességét féltve őrizgeti, de gond nélkül lesz.pja a partnerét. Technikailag még szűz, de na... nem túl szűzies😁 én ehhez önző vagyok, az orális szex is szex, és ha szex, nekem az akkor jó, ha orgazmussal végződik.

Amúgy meg, mivel feminista elveket vallok én is, aki akarja, miért ne csinálhatná akár fűvel/fával... a nők is élvezik ám a szexet 😉 Nem kötelező, ha valaki nem vágyik rá, mert még nem talált olyan fiút, aki igazán beindítaná, azt is megértem - csak javaslom, akkor legalább maszturbáljon, hogy tudja, mi az ami neki jó, és ne kizárólag az első partnerétől várja majd csak csodát -.

2017. ápr. 25. 21:00
 22/32 A kérdező kommentje:
"Egyébként nekem az is furcsa, aki a szüzességét féltve őrizgeti, de gond nélkül lesz.pja a partnerét." De te is feminista elveket vallasz, aha értem:) Legközelebb olvasd el 2x amit írsz mert egyik szavaddal ütöd a másikat.
2017. ápr. 25. 21:06
 23/32 anonim ***** válasza:
66%
Miért is? Mert nem látom értelmét annak, hogy a barátja kielégülését helyezi előtérbe a sajátja helyett? Hát kinek legyen az én élvezetem a legfontosabb, ha nem magamnak :P A sz.pásban mégis hol a feminizmus? Azt meg nem írtam, hogy elítélem... ettől még nekem furcsa. A barátja meg cuki, hogy vár. Igazán cuki akkor lenne, ha enélkül is várna, és azt mondaná, majd akkor, ha a lány készen áll a kölcsönös(!) örömszerzésre./ Értem én, hogy majd mindjárt írja a leányzó, hogy szívesen teszi, meg ez neki milyen jóóó... de ha én férfi lennék, biztos megvárnám az első szexet evvel is, mert úgy korrekt. Nyilván nem véletlenül nem születtem férfinak 😂 - Én nem vagyok az a típusú nő, aki azt mondja, hogy nem baj drágám, hogy nekem nem volt orgazmusom, azért csodás volt a szex... A közös élvezetünkért "hajtunk" én is, férjem is 😊/
2017. ápr. 25. 21:34
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi Szívem, olyan sok butaságot összehordazs itt, hogy menten feláll a farkam erre...te jó Isten.
2017. ápr. 25. 21:46
 25/32 A kérdező kommentje:
Addig orulj 🤔
2017. ápr. 26. 00:10
 26/32 anonim ***** válasza:
Nem baj, hogy érintetlen vagy, oksa? 👌
2017. ápr. 26. 00:15
 27/32 anonim ***** válasza:
49%

Akinek fontos vagy az várni fog rád. Azt ne kérd, hogy valaki direkt azért szeressen mert szűz vagy, ez önmagában nem érték. Az ártatlanság is a személyiségedből jön. A férfiak van hogy szeretnek feldezni egy lányt. Van benne valami izgalmas hogy más még nem látta meg benne a szépet úgy ahogy én. Nekem jutott hogy bevezessem az élvezetekbe, kihozzam belőle amit még más senki. Ehhez sem feltétel hogy szűz legyél ezek is inkább érzelmi dolgok.

Van akinek viszont nincs türelme várni, olyan lányt akar aki ezeken a körökön már túl van, jobban tudja mit akar. Szóval megvan az előnye annak is ha szűz, meg annak is ha tapasztaltabb. Úgy senkit sem érdekel ez a dolog mint téged.

2017. ápr. 26. 00:34
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Ja, mert régen számított, aha. Bocs, de annyiban, h megdugta az idegen férje. Gáz.
2017. ápr. 26. 14:06
 29/32 anonim ***** válasza:
Két lánynak is megígértem, hogy várok rá ha korainak érzi, stb. És tudod, mind a kettő hirtelen úgy érzezte egy ponton, hogy ez tarthatatlan. És nem velem feküdtek le előszőr, hanem egy jöttmenttel. Akinek csak arra kellettek utána jól ott hagyták. Persze utána jöttek vissza hogy ne haragudj, meg nam azért volt, meg meg tudok-e bocsátani ? Ezek után persze páros lábbal lettek kirúgva. Ennyit számít mindössze.
2017. máj. 1. 12:55
 30/32 anonim ***** válasza:

Dehogynem számít. Nekem pont az tűnt fel, hogy a szűz fiúk nem kelendőek a nők körében. Több is azért utasított el, mert még sohasem voltam nővel. Itt az oldalon is már volt rá példa. Úgy érzem, hogy én az is maradok. A sok szűz csajnak is a nagy kan kell(ebben igazad van). Én mindenesetre berendezkedtem az örökös magányra is, s arra, hogy sose fogok élőben puncit látni.

Egy szűz fiú.

2017. máj. 5. 23:25
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!