Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiúknak a mai világban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak a mai világban miért nem számít semmit ha egy lány még szűz?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek persze, de én a mai korosztályomba csak azt látom hogy tök mindegy hogy a lányban 50 ember volt, vagy 0, ugyanúgy kezelik őket és ugyanúgy csak az a cél hogy lefektessék őket. Persze ez nem csak a fiúk hibája hiszen a lányoknak is kéne legyen annyi tisztelet maguk felé hogy nem fekszenek le fűvel-fával, de nem értem az egészet, és én érzem magam kellemetlenül hogy még szűz vagyok, és kezdem azt is hinni hogy emiatt nincs barátom már egy jó ideje. Ti hogy vagytok ezzel? 17/L
2017. ápr. 25. 19:48
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
82%

átérzem azt, amit írsz, mivel 18 éves vagyok, és szűz

most van először barátom, pedig akadt bőven olyan, aki gyorsan 1-2 hét járás után megfektetett volna, és utána lelépett volna, és így nem kellett

persze az is közre játszott, hogy nagyon-nagyon zárkózott vagyok, és emiatt féltem bármibe is belemenni

illetve azt akarom, hogy az első legyen az utolsó(persze nem sírok, ha nem jön össze)

na lényeg, hogy van olyan ember, aki fog rád várni, hidd el

a barátom egyáltalán nem erőltet semmit, pedig jóval előttem is volt már szexuális élete, meg hát nyilván le akar fektetni, hogy kidejezze a szeretetét, de szép lassan haladunk a tempómban(pl én kielégítem mondjuk kézzel, szájjal, de azt még nem hagytam, hogy ő kielégítsen, mivel azért még elég friss a kapcsolat, és nekem még kell idő a szexig, és ha bármilyen módon hozzám érne, nem bírnám tovább, de fejben még nem vagyok ott)

szóval igen, ma már sokaknak nincs jobb dolguk, mint összevissza váltogatni a telefonukat a jobbra, és a barátnőjüket/barátukat is, de van olyan, aki várni fog rád, csak észre kell venned

és nem gondolom, hogy baj lenne, ha valaki már volt pasival ennyi idősen, az a baj, ha 50en voltak benne, és ezt amúgy a pasiknak is taszító egy hosszú kapcsolatra

amúgy nagyban megjelenik a felgyorsult világból adódó ember elhanyagolás, ami a gyerekekben a szeretethiány fellépését eredményezi, és mivel a csapból is a szex folyik, ezért mindenki ezt csinálja hiánypótlónak

2017. ápr. 25. 20:22
 12/32 A kérdező kommentje:
Teljesen leírtad amit gondolok és lánay létemre az igaz, de örülök hogy vannak még értékes lányok és szomorú sajnos hogy a fiúknak kevésbé azok. Kívánom hogy sokáig együtt legyetek a pároddal!😊
2017. ápr. 25. 20:31
 13/32 A kérdező kommentje:
Lány*
2017. ápr. 25. 20:31
 14/32 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező,

1: nem csak szűzkislány - ordas...banc kategóriák léteznek

2: miért csak azzal van bajod, hogy a lányok szexelni akarnak, míg a fiúk erkölcstelen nemi életével csak azért van bajod, mert nem válogatnak a lányok között?

Ehh...

Amúgy mindenki volt szűz, pont mint te, szóval ne a lányokat okold azért, mert neked nincs pasid. A szüzességtől nem leszel különleges, aggódj inkább a személyiséged miatt...

2017. ápr. 25. 20:38
 15/32 anonim ***** válasza:
67%

Ha igazán feminista lennél, akkor megértenéd, hogy nem feltétlenül az van, amit "látsz", és mindenkinek szíve joga azzal és akkor lefeküdni, mikor akar. Ha igazán feminista lennél, megértenéd, hogy mindenkinek van választási lehetősége, és ezért nem ítélkezhetsz, mert nincs hozzá jogod. Mind emberek vagyunk, de nem ugyanolyanok. Neked is van egy világnézeted, értékrended, de ezt nem vetítheted ki a világra, kényszerítheted rá másokra. Természetesen, a véleményedhez van jogod, és ragaszkodhatsz is hozzá, de ne ítélj meg másokat, mert nem feltétlenül teszel ezzel jót... Sőt. Na, többek között erről szól a feminizmus.

Egy feminista lány. :):*

2017. ápr. 25. 20:41
 16/32 A kérdező kommentje:
Írtam egy szóval is hogy a nem szűz lányokat "okolom" azért mert nekem nincsen barátom? Ne haragudj de szerintem akinek a személyiségével kéne aggódnia az te vagy aki beleköt abba hogy én hogyan gondolom a kis dolgaimat, nem pedig én. A feminista lánynak meg csak annyit üzennék hogy nem öldöklök, tiltakozok a nők egyenjogúságukért, és persze minden nőnek/lánynak szive joga azzal(esetleg azokkal) lefeküdni akkor és amikor akar, csak vannak némi különbségek szerintem a dolgok között.
2017. ápr. 25. 20:49
 17/32 anonim ***** válasza:
57%

Felfogás kérdése.

Én 18 vagyok, soha nem volt barátom, nagyon tartózkodó voltam, nem tudtam akárkit magamhoz közel engedni. Pedig rendkívül szociális vagyok

Barátkozós, de csak barátság határáig. Eddig millió lehetőseg lett volna,hogy legyen barátom,sokan hajtottak is rám, de senki nem volt olyan aki megtetszett volna

Tudni kell, egy nagyon érdekes különös személy vagyok, nőies alak, kedves arc, és belül magas értelem, gyermeki bolondosság de ugyanakkor felnőtt gondolkodás. Sokak mondták,hogy nem hinnék el,hogy 18 vagyok,ha nem látnának,inkább 25 körül tippeltek.De volt aki bölcs szerzeteseket mért. De eszméletlen,hogy.Legtöbb majomságot a csapatba én generálom, és mindenbe benne vagyok.

És van egy fiú, aki legalább olyan csodabogár mint én

Az elején őt sem engedtem közel, csak barátságig, de végül olyan édes volt,tudta mikor kell kicsit visszavenni az udvarlásbol....Valóban figyelt a jelzésekre és nem csak lukra hajtott.

Sajnos tavkapcsolat,de már nagyon várunk egymásra. Ha találkozunk együtt leszünk.

Mindenki más, van akinek belefér az,hogy egy jó testű fiú legyen, érzelmek nélkül szét teszi a lábát. Nos ennek az ellentéte vagyok.

Sajnos az utóbbi időben a városokban divat,hogy minnel előbb "túl legyen" rajta....

Csak tapsolni tudok.

És hidd el, megéri várni. Nem azért nincs barátod, mert szűz vagy! Csak mert nem eltettem el senki érdeklődését.

Ideje kicsit változz. Az önbecsülésed kicsit felkorbácsold! Nekem is akkor,de csak akkor jöttek az udvarlók,mikor kezdtem szeretni magam. Magabiztos szép egyenes hatású nőket mindenki megnézi. egyszerűen kitünnek a tömegből. És mikor sokat olvastam minden témában. Tehát tanulj, fedezd fel dolgokat,kutass az iránt ami érdekel, szeresd magad, ezáltal önbecsülésed is megnő és boldog leszel,ami minden szemet vonz.

És ha olyan alakod van,akkor dolgozz rá!

Én is azt csináltam, lapos semmi öl szép kerek fenék lett.

Járj el szórakozni,barátnőmmel bárba, vagy ahová. Vagy oda menj ahová akarsz. Csak mozdulj ki. Élj! Légy boldog,és mint a méhek az illatos virágra, úgy sürögnek körülötted a fiuk!

Csak kezd el!!!

Hajrá!

18 szintén szűz lány.

2017. ápr. 25. 20:50
 18/32 anonim ***** válasza:
67%

Annyit hozzá fűznék. Akinek igazán fontos vagy, annak nem számít, de mégis nagyon nagyon vigyáz/figyel rád. És a te igényed szerint fogja csinálni.

Ugyan úgy, te is, aki neked fontos annak megteszel mindent amit kér. Akinek fontos vagy nem él vissza nemi adottságoddal, sem kedvességeddel.

És felesleges általánosítani.

Az átlag, aki nem lát túl sokat benned, vagy neki is akarja meglátni, annak mindegy.

Akinek számítasz, annak nem lesz az. És rajtad áll,hogy megvárod-e vagy nem.

De ahhoz,neked is kell tenni,hogy megtaláld, és amilyen kívánságaid vannak vele szemben, az legyen meg benned is!(pl. Okos, inteligens, kedves, szép, sportos, elegáns....)

*17.-voltam.

2017. ápr. 25. 20:57
 19/32 anonim ***** válasza:
47%
Ne érezd kellemetlenül emiatt magad, sőt inkább büszke lehetsz rá, van benned tartás ami manapság nem mondható az az emberek unblock lányok-fiúk legjaváról. Előbb utóbb lesz olyan srác aki tisztel érte és büszke lesz arra, hogy ilyen barátnője lesz. Kívánom, hogy összejöjjön és úgy, olyannal akivel elképzeled!
2017. ápr. 25. 20:58
 20/32 A kérdező kommentje:
Szeretem önmagamat hidd el, de egy nőnek szerintem még nem kéne jött-ment emberekkel lefeküdnie attól még hogy megteheti,jó teste,segge van és szereti magát. Ahány ember annyi vélemény.
2017. ápr. 25. 20:59
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!