Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero srácok titeket zavar ha nyilvános wc-ben a piszoárnal vizeltek es megbamuljak a farkatokat?
egyébként tényleg vannak olyan heteró fiúk, akik imádják húzni a meleg srácok fejét és még élvezik is, ha izgatják őket ...
de én bírom az ilyen típust, elég nyitott személyiség kell hozzá, jófejek szoktak lenni.
ennyi komplexusost ...istenem.
én heteró vagyok, de képzeld, kicsit se zavar, ha tetszek egy meleg srácnak, sőt igazából tök jó, nem? hiszen nem csak csajoknak jövök be ... az más kérdés h nem csinálnék velük semmit, de nem fogok beparázni se csak mert egy meleg srác kikezd velem, ugyan már, de emberek, akik ilyen fú de megverem stb hozzászólásokat írnak, hol éltek? szabadna tudnom?
nagy sötétség van a fejekben, egyszerűen sokszor már abszurd, bár végül is ahhoz képest h egy másik topicban pont azt ajánlották többen a meleg srácnak h vágja le mert egy utolsó hulladék, végül is már semmin se csodálkozok :)
nekem csak az az egy kérdésem van mindig h miért ez az ország ragadt meg a sötétségnek ezen a szintjén, miközben azért már az elvileg nálunk gázabb országok is előrébb járnak e téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!