Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hetero srácok titeket zavar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero srácok titeket zavar ha nyilvános wc-ben a piszoárnal vizeltek es megbamuljak a farkatokat?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 17. 07:34
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
12%
Nekem is volt már hogy bámulták. Hagy irigykedjenek! Azért mert valakinek 16 cm alatt van....
2017. aug. 5. 17:30
 22/34 anonim ***** válasza:
57%
Ha helyes srác bámulja akkor nem zavar :)
2017. aug. 7. 20:40
 23/34 anonim ***** válasza:
Engem hidegen hagy ha bámulják, egészségükre!
2017. aug. 8. 03:34
 24/34 anonim ***** válasza:
83%

egyébként tényleg vannak olyan heteró fiúk, akik imádják húzni a meleg srácok fejét és még élvezik is, ha izgatják őket ...

de én bírom az ilyen típust, elég nyitott személyiség kell hozzá, jófejek szoktak lenni.

2017. aug. 8. 21:44
 25/34 anonim ***** válasza:
ha tényleg heteró vki, akkor nem.
2017. okt. 6. 20:53
 26/34 anonim ***** válasza:
A piszoárnál nem szokás bámulni a másik farkát. Ha valaki rápillant az más de ha valaki bámulna annak beverném a pofáját ott helyben.
2017. dec. 21. 15:51
 27/34 anonim ***** válasza:
61%
Soha nem használok piszoárt, mindig bemegyek a rendes wc be es azt magamra is zárom. Am te tuti meleg vagy normális ember úgy megverte volna a csávót a helyedben hogy az anyja se ismerne rá többé.
2018. jan. 21. 10:57
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak, hogy zavar, hanem még meg is ütöm azt, aki ilyet csinál.
2018. jan. 21. 11:26
 29/34 anonim ***** válasza:
83%

ennyi komplexusost ...istenem.

én heteró vagyok, de képzeld, kicsit se zavar, ha tetszek egy meleg srácnak, sőt igazából tök jó, nem? hiszen nem csak csajoknak jövök be ... az más kérdés h nem csinálnék velük semmit, de nem fogok beparázni se csak mert egy meleg srác kikezd velem, ugyan már, de emberek, akik ilyen fú de megverem stb hozzászólásokat írnak, hol éltek? szabadna tudnom?

nagy sötétség van a fejekben, egyszerűen sokszor már abszurd, bár végül is ahhoz képest h egy másik topicban pont azt ajánlották többen a meleg srácnak h vágja le mert egy utolsó hulladék, végül is már semmin se csodálkozok :)

nekem csak az az egy kérdésem van mindig h miért ez az ország ragadt meg a sötétségnek ezen a szintjén, miközben azért már az elvileg nálunk gázabb országok is előrébb járnak e téren.

2018. jan. 21. 11:50
 30/34 anonim ***** válasza:
80%
utolso ami a kérdezövel történt az már szexuális zaklatás, ha egy csajnak rácsapsz a fenekére abbol is pofon lesz rosszabb esetben verés ha pl van ott a közelben normális férfi aki megvédi, illetve akár rendörségi ügy is lehet belöle. két férfi esetében miért lenne ez másképp?? ugyanugy fogdos szoval zaklat szexuálisan ha ezt ráhagyják legközelebb már majd megprobál valakit megeröszakolni. Én velem csinálná ezt tuti lecsapnám, raadasul velem rabasna rendesen mert senki nem nézi ki belölem hogy kárt is tudok tenni az ilyen kis férgekben, szoval tuti nem szamitana rá.
2018. jan. 21. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!